Antena Căutare

Cum arată Simona Bălăceanu în costum de baie după ce a slăbit. Imaginea care i-a impresionat pe internauți

Simona Bălăceanu nu mai arată ca frumoasa tânăra care încerca să cucerească inima lui Andi Constantin. Bruneta a slăbit și este într-o formă extraordinară.

colaj de imagini cu simona balaceanu intr-o rochie neagra si decoltata Galerie
Simona Bălăceanu nu mai arată ca tânăra care încerca să cucerească inima lui Andi Constantin. Frumoasa brunetă a slăbit și arată extraordinar | Antena 1

Recent, finalista de la Burlacul sezon 6 a publicat o imagine care i-a încântat pe fani.

Simona Bălăceanu s-a pozat într-un costum de baie negru, care i-a pus în valoare atuurile fizice și a urcat fotografia pe contul său de Instagram, acolo unde cei care o îndrăgesc s-au grăbit să o complimenteze.

Simona a ales un costum de baie deosebit, din două piese, cu tăieturi de efect. Pe deasupra lui, pentru o ținută care să nu treacă remarcată, tânăra a adăugat o cămașă albă și foarte lungă, stil boyfriend.

Citește și: Cât de mult a slăbit Simona Bălăceanu. Fosta concurentă de la "Burlacul" se mândrește cu o talie de invidiat: "Ești splendidă"

Părul, coafat neglijent, i-a completat outfit-ul de plajă și ochelarii de soare nu aveau cum să lipsească.

Captura a strâns peste 4500 de like-uri, semn că Simona a reușit, ca de fiecare dată, să impresioneze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul Simonei Bălăceanu după Finala Burlacul sezon 6

După Finala Burlacul sezon 6, în care lacrimile Simonei Bălăceanu au emoționat-o până și pe mama lui Andi Constantin, tânăra a scris câteva cuvinte despre experiența trăită în Turcia.

”Ce experiență..

În momentul în care am acceptat să fac parte din această poveste,am simțit că oricare va fi "drumul" meu acolo, voi avea de învățat.

Citește și: Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Simona Bălăceanu a emoționat-o pe mama lui Andi

A fost ceva nou și diferit, ceva ce nu trăiești în fiecare zi și da, o să susțin tot timpul că nimic nu este întâmplător în viață , iar toate se întâmplă cu un scop. Depinde de noi, cum îmbrățișăm fiecare provocare a vieții.

Am fost eu,cu defecte și calități, cu bariere, cu jocuri de cuvinte, cu stări, cu zâmbete sau plânsete.

Nu mi-am dorit să par ceea ce nu sunt, cu toate ca în anumite situații nu m-am recunoscut.
Nu mi-am dorit să fiu pe placul tuturor, pentru că știu că este imposibil,iar eu nu îmi doresc să fiu "perfectă"pentru societate.

Și nu, nu a fost despre a câștiga un premiu, ci despre a te completa cu un om, iar acolo am cunoscut oameni frumoși.”, a scris frumoasa Simona Bălăceanu pe contul său de Instagram.

Citește și: Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin i-a spus Simonei Bălăceanu decizia. Cum a reacționat fata

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x