Antena Căutare

Cum s-a pozat Ana Bene pe plajă. Și-a acoperit bustul doar cu o eșarfă și a urcat imaginea pe internet

După ce a lipsit o bucată de vreme de pe Instagram, Ana Bene și-a încântat urmăritorii cu un selfie incendiar.

ana bene si burlacul andi constantin la finala sezon 6 Galerie
După ce a lipsit o bucată de vreme de pe Instagram, Ana Bene și-a încântat urmăritorii cu un selfie incendiar | Antena 1

Tânăra s-a fotografiat la o petrecere, la care a purtat un outfit foarte îndrăzneț. Câștigătoarea show-ului Burlacul sezon 6 și-a acoperit zona bustului cu o eșarfă, care i-a lăsat la vedere o bună parte din piept.

Imaginea a părut pe Instatories, după ce multă vreme Ana Bene a avut alte priorități și și-a neglijat contul de Instagram.

În captură, Ana se află pe plajă, printre șezlonguri și privește cu atitudine spre obiectivul camerei de fotografiat. Poartă părul desfăcut și în urechi poartă cercei de dimensiuni medii, rotunzi.

Citește și: Ana Bene, răsfățată de un bărbat misterios. Cine i-a oferit flori câștigătoarei de la Burlacul

În loc de tricou, frumoasa tânără a optat pentru o eșarfă, pe care a aranjat-o în X, astfel încât să-i acopere bustul generos. Nu a avut succes căci, atunci când și-a ridicat mâna pentru a face selfie, o parte din sân a ieșit din topul improvizat.

Cu ce se ocupă Ana Bene

Ana Bene are 35 de ani și lucrează în industria frumuseții. Tânăra locuiește în Cluj Napoca, acolo unde are un salon de înfrumusețare.

"Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie!

Citește și: Mesajul Simonei Bălăceanu după Finala Burlacul sezon 6. Ce a postat pe internet

E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat sălucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine", a povestit Ana Bene la primul date pe care l-a avut cu Andi Constantin, Burlacul sezonului șase.

Ce s-a întâmplat cu Ana Bene și Andi Constantin după finala Burlacul

După Finala Burlacul, Ana Bene și Andi Constantin au încercat să se cunoască mai bine și să descopere dacă sunt făcuți să fie împreună. Bărbatul a mers la Cluj, unde au luat cina împreună cu un prieten, iar a doua zi au avut o mică excursie.

”A venit la Cluj împreuna cu un prieten și am cinat împreuna, iar în urmatoarea zi ne-am petrecut câteva ore împreună la ski.”, a mai dezvăluit Ana.

Citește și: Simona Bălăceanu are un tatuaj în zona intimă. Cum arată "desenul" special și în ce ipostază s-a văzut

Chiar dacă Ana era femeia care reușea să-l liniștească pe Andi și în ea regăsea multe calități pe care le dorește ca viitoarea lui soție să le aibă, lucrurile nu au mers între ei.

”Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație.”, spunea Andi Constantin în exclusivitate pentru a1.ro, după Finala Burlacul sezon 6.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x