Antena Căutare

Ana Bene, răsfățată de un bărbat misterios. Cine i-a oferit flori câștigătoarei de la Burlacul

Ana Bene este cea pe care Andi Constatin a ales-o în Finala Burlacul sezon 6. Însă lucrurile nu au evoluat cum își doreau, așa că au rămas prieteni foarte buni. Se pare că Ana nu duce lipsă de admiratori căci tânăra s-a fotografiat alături de un bărbat misterios, care i-a oferit flori.

colaj de imagini cu ana bene si andi constantin cand sunt imbracati in tinute elegante Galerie
Se pare că Ana nu duce lipsă de admiratori căci tânăra s-a fotografiat alături de un bărbat misterios, care i-a oferit flor | Antena 1

Recent, Ana Bene a postat pe InstaStories două imagini realizate pe străzile din Cluj. În una dintre ele, frumoasa brunetă se afla lângă fosta ispită de la Insula Iubirii, Raul Popa, și în cealaltă ținea în mâini trei trandafiri.

”Și am zis DA de 3 ori”, a scris ea și a adăugat un emoticon care râde. Raul a repostat imaginea și a notat ”Viața în culori”.

Citește și: Mesajul Simonei Bălăceanu după Finala Burlacul sezon 6. Ce a postat pe internet

Cei doi nu au oferit detalii despre legătura lor, așa că fanii se întreabă dacă formează un cuplu sau sunt doar buni prieteni. Cert este faptul că cei doi se simt bine împreună.

Ana Bene a ținut să explice care este relația dintre ea și bărbatul misterios, imediat după ce a primit nenumărate mesaje.

Ana Bene și Andi Constantin au mers pe drumuri separate

După Finala Burlacul, Ana Bene și Andi Constantin s-au bucurat de momente frumoase împreună. Bărbatul a mers la Cluj, unde au luat cina împreună cu un prieten, iar a doua zi au avut o mică escapadă.

”A venit la Cluj împreuna cu un prieten și am cinat împreuna, iar în urmatoarea zi ne-am petrecut câteva ore împreună la ski.”, a mai dezvăluit Ana.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Chiar dacă Ana era femeia care reușea să-l liniștească pe Andi și în ea regăsea multe calități pe care le dorește ca viitoarea lui soție să le aibă, lucrurile nu au mers între ei.

”Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație.”, a spus Andi Constantin în exclusivitate pentru a1.ro.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Ana Bene, câștigătoarea Burlacul sezon 6

Ce afacere are Ana Bene

Ana Bene are 35 de ani și lucrează în industria frumuseții. Tânăra locuiește în Cluj Napoca, acolo unde are un salon de înfrumusețare.

"Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat sălucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine", a povestit Ana Bene la primul date pe care l-a avut cu Andi Constantin.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x