Antena Căutare

Exclusiv. Andi Constantin, despre relația cu Ana Bene, după finala sezonului 6 Burlacul

În Marea Finală a sezonului 6 din "Burlacul", Andi Constantin a luat decizia de a merge mai departe alături de Ana Bene, cea care a reușit să îi câștige încrederea și atenția pe tot parcursul emisiunii. Cei doi au hotărât să construiască o relație solidă și să își dea o șansă în urma momentelor de neuitat petrecute în Turcia.

Ana Bene și Andi Constantin în trei ipostaze Galerie
În Marea Finală a sezonului 6 din "Burlacul", Andi Constantin a luat decizia de a merge mai departe alături de Ana Bene, cea care a reușit să îi câștige încrederea și atenția pe tot parcursul emisiunii. | Antena 1

În ultimul episod din sezonul 6 "Burlacul", Andi Constantin și-a exprimat sentimentele față de Ana Bene. Burlacul a dezvăluit că vrea să formeze o relație cu cea care a reușit să îl impresioneze de la prima întâlnire, însă a lăsat-o pe ea să ia o decizie în ceea ce privește acest lucru.

Andi Constantin nu a putut să îi ofere inelul în Marea Finală, însă i-a dăruit o brățară care are o semnificație foarte importantă pentru el. Bijuteria a fost lăsată Burlacului de către mama sa la începutul emsiunii.

"Brățara aceea mi-a lăsat-o mama mea la începutul acestei experiențe, ca să o dăruiesc femeii pe care eu o admir și o apreciez cel mai mult. Deci brățara este simbolul încrederii și al admirației mele față de Ana.", a declarat Andi Constantin în exclusivitate pentru a1.ro.

Burlacul a vorbit și despre cele mai frumoase clipe pe care le-a trăit alături de Ana Bene. Mai mult decât atât, acesta a menționat că relația lor a evoluat pe parcursul celor întâmplate, însă un singur moment l-a apropiat mai mult de concurentă.

Citește și: Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin, pus la încercare de Ana Bene. Au mers în parc, însoțiți de un copil

"Eu și Ana am rezonat și ne-am apropiat încă de la primul date. Însă cred că momentul care m-a apropiat cel mai mult de ea a fost în date-ul din Cluj.", a mai spui Andi Constantin.

Cum a evoluat relația dintre Ana Bene și Andi Constantin, după finala sezonul 6 Burlacul

Andi Constantin și Ana Bene au decis în Marea Finală să construiască o relație solidă în afara emisiunii, însă soarta nu a fost de partea lor. Se pare că lucrurile s-au schimbat, iar cei doi au hotărât să o ia pe drumuri separate.

"Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și înțelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație.", a mai declarat Andi Constantin în exclusivitate pentru a1.ro.

Întrebat despre ce a învățat în urma experienței pe care a avut la Burlacul, bărbatul a oferit un răspuns clar și direct: "Am învățat să fiu mai răbdător, să ofer mai multe șanse oamenilor și să realizez o conexiune profundă."

Citește și: Burlacul 17 iunie 2021. Andi Constantin vorbește deschis despre lipsurile relației cu Ana Bene

Andi Constantin a spus că nu ar da timpul înapoi și că nu ar face lucrurile diferit dacă ar putea să ia de la capăt, iar deciziile pe care le-a luat pe parcursul emisiunii l-au reprezentat în acel moment.

"Absolut deloc! Toate alegerile mele făcute pe parcursul emisiunii m-au reprezentant în acel moment. Nu aș schimba nimic pentru că asta ar însemna că îmi regret emoțiile și trăirile din acele momente. Și nu este așa!", a spus el.

Andi Constantin le-a transmis și un mesaj oamenilor care au urmărit săptămânal evoluția relațiilor de la Burlacul.

"I-aș încuraja să își dorească ce e mai bun pentru ei și sub nici o circumstanță să nu creadă că nu sunt speciali. Cu toții suntem, doar că unora nu ni s-a spus niciodată acest lucru și a trebuit să aflăm singuri.", a transmis Burlacul.

Cum s-a schimbat viața lui Andi Constantin, după participarea la Burlacul

Andi Constantin a reușit să cucerească simpatia publicului cu aparițiile sale impecabile din cadrul sezonului 6 "Burlacul", însă acest lucru pare să că nu i-a schimbat prea mult viața personală, dar câteva schimbări au apărut în viața lui.

"Din punct se vedere personal, nu. Am aceleași obiceiuri care m-au făcut omul de astăzi, am o rutină de la care nu mă abat, am în continuare un mindset și un stil de viață sănătos și îndreptat spre performanța și autodepășire, așa că nu consider că s-a schimbat ceva din punctul ăsta de vedere. Din punct de vedere social, ăsta este un aspect care cu trecerea anilor mă interesează din ce în ce mai puțin, nu îmi mai ghidez viața după tiparele societății.", a povestit el despre impactul emisiunii asupra vieții sale.

Exclusiv. Ana Bene, despre relația cu Andi Constantin, după ce a câștigat Burlacul sezon 6... Aseară, la Antena 1, Ana a primit ultimul trandafir oferit de Burlacul Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x