Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Răzvan Fodor a bifat o nouă realizare! Artistul a făcut aproape jumătate de milion!

Răzvan Fodor a bifat o nouă realizare. Artistul a obținut aprope jumătate de milion. Momentul a fost marcat de mulțumiri din partea vedetei.

Răzvan Fodor a trecut de un prag important. Vedeta a depășit numărul de 400 de mii de urmăritori pe contul său de socializare, ocazie cu care a ținut sa mulțumească tuturor urmăritorilor, care îi apreciază postările.

Cum îl imită Bontea pe Fodor! Răzvan îi răspunde: "Fără fața de mieluț și acum așteptam mașina!" |VIDEO

Fostul concurent de la Asia Express, sezonul 3 a postat recent, pe contul sau de Instagram un mesaj și un print screen cu numărul de urmăritori, pe care l-a atins pe contul său.

Artistul s-a declarat extrem de bucuros și încântat de faptul că are atât de mulți fani, iar cu aceasta ocazie a ținut să le mulțumească celor care îi urmăresc activitatea din mediul online.

Fodor și Bontea au împărtășit cu fanii o parte dintre amintirile lor. "De asta nu am făcut noi gimnastică înainte de Asia Express" |Video

Felicitările nu au întârziat sa apara, iar printre cei care l-au felicitat se numara și fostul său coechipier din Asia Express, îndrăgitul Chef Sorin Bontea, împreună cu care Răzvan a câștigat compețtția.

Bravo, baiatu’ meu!💪🏼, i-a transmis Chef Sorin Bontea.

Pe Chef Sorin Bontea îl știe o țară întreagă, dar stai să vezi cum arată soția lui | FOTO

Mesajul postat de Răzvan a atras numeroase reacții pozitive din partea fanilor. Artistul le-a promis fanilor că deși nu ș-a propus asta, va bea un pahar cu vin în cinstea lor, mulțumindu-le totodată tuturor.

Așa ceva?!? Hai, că m-ați lăsat paf și, deși nu mi-am propus, din cauza voastră o să beau un pahar cu vin! 🤣🤪🍷Vă foarte mulțumesc! Vă pupă și vă îmbrățișează Fodor! #feelinggood#thankyou 🙏, a scris Razvan, alături de imaginea care demonstra numărul impresionant de urmăritori de pe contul său.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro