Antena Căutare

Vanessa Țone are un nou iubit. Fosta concurentă de la Burlacul nu-l mai ascunde pe bărbatul care a cucerit-o

Vanessa Țone s-a afișat, pe conturile sale de socializare, cu un bărbat pe care-l numește ”babe”, semn că este cel care a cucerit-o. Iată cum arată noul său iubit.

vanessa tone intr-o rochie albastra Galerie
Vanessa Țone s-a afișat, pe conturile sale de socializare, cu un bărbat pe care-l numește ”babe”, semn că este cel care a cucerit-o. Iată cum arată noul său iubit | Antena 1

Vanessa strălucește la câteva luni după experiența de la Burlacul. Tânăra a slăbit, s-a tuns, și este într-o formă de invidiat la ceva timp după participarea la show-ul televizat la care a avut un parcurs frumos. Din păcate, ea a fost eliminată rapid de către Andi Constantin.

Când a aflat decizia lui, tânăra nu a părut foarte deranjată și a părăsit competiția cu capul sus. Acasă o aștepta hobby-ul său: makeup-ul. Curând, se pare că Vanessa a mai dat o șansă iubirii.

Citește și: Ce mai face și cum arată Vanessa Țone după experiența de la Burlacul. Este foarte activă în social media

Deși nu s-a afișat cu nimeni în ultimele luni, ea a decis să publice două imagini pe Instastories cu bărbatul care a reușit să o cucerească.

Aceasta nu a oferit detalii despre tânărul arătos și a notat simplu ”babe” lângă imaginile în care se sărutau și țineau în brațe.

Cine este și cu ce se ocupă Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul

Vanessa Andreea Țone este din București, are 22 de ani și 1,65 înălțime. Concurenta de la Burlacul 2021 lucrează în industria frumuseții și speră să-și creeze cât de curând școala sa de make-up.

Aceasta este pasionată de toată zona de înfrumusețare feminină și postează nenumărate imagini în mediul online de la cursurile la care participă pentru a se perfecționa.

Citește și: Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, nu mai arată deloc așa. S-a tuns scurt și este greu de recunoscut

Citește și: Cum arată Simona Bălăceanu în costum de baie după ce a slăbit. Imaginea care i-a impresionat pe internauți

Din online sunt nelipsite imaginile cu ceea ce ea reușește să creeze, de la sprâncene până la diverse trucuri de înfrumusețare.

După emisiune, aceasta dedică tot mai mult timp perecționării și speră să ajungă un make-up artist renumit, dar și să dețină propria școală de make-up.

Ce mai face și cum arată Vanessa Țone după experiența de la Burlacul. Este foarte activă în social media... Simona Bălăceanu are un tatuaj în zona intimă. Cum arată "desenul" special și în ce ipostază s-a văzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x