Cine este Vanessa Țone de la Burlacul 2021. Ce face concurenta după ce a fost eliminată din emisiune de Andi Constantin

Vanessa Țone de la Burlacul 2021 este una dintre concurentele apreciate de Andi Constatin încă de la prima apriție în sezonul 6. Aceasta i-a atras atenția Burlacului imediat, mai ales că a insisitat să îl cunoască și a mai întrerupt întâlniri pentru a petrece cât mai mult timp cu bătbatul căruia a vrut să-i cucerească inima.

Vanessa Țone de la Burlacul 2021

Antena 1/ Burlacul

Vanessa Andreea Țone s-a numărat printre cele 15 concurente alese de Andi Burlacul încă din prima ediție. Aceasta a avut parte de aventura vieții sale în Turcia, locul în care a petrecut cele mai frumoase momente alături de Andi Constantin, a legat frumoase prietenii și a avut parte de experinețe inedite.

Concurenta de la Burlacul se mândrește cu cele mai apetisante forme pe care le evidențiază în ținute spectaculoase, care îi scote în evidență corpul perfect modelat. Aceasta are un chip atractiv și debordează de energie. Andi Constantin s-a arătat interesat de ea, motiv pentru care a luat-o la date-uri pentru a o cunoaște mai bine.

Se pare că timpul nu a fost suficient pentru a se cunoaște mai bine, iar Andi a ales să nu meargă mai departe cu ea. La Ceremonia Trandafirului, Vanessa Țone nu a primit trandafirul, iar drumul ei s-a încheiat în ediția cu numărul 5.

Cine este și cu ce se ocupă Vanessa Țone de la Burlacul 2021

Vanessa Andreea Țone este din Bucuești, are 21 de ani și 1,65 înălțime. Concurenta de la Burlacul 2021 lucrează în industria frumuseții și speră să-și creeze cât de curând școala sa de make-up. Aceasta este pasionată de toată zona de înfrumusețare feminină și postează nenumărate imagini în mediul online de la cursurile la care participă pentru a se perfecționa.

Din online sunt nelipsite imaginile cu ceea ce ea reușește să creeze, de la sprâncene până la diverse trucuri de înfrumusețare.

Vanessa Țone primește nenumărate complimente de la fanii săi și zeci de întrebări legate de pasiunea sa. De asemenea, Vanessa realizează make-up-uri excepționale și are o pagină de Instagram dedicată special machiajului, unde își postează clientele.

Citește și: Vanessa Țone, așa cum foarte puțini au văzut-o la TV. Cât de bine arată concurenta de la "Burlacul" într-un costum de baie

După emisiune, aceasta dedică tot mai mult timp perecționării și speră să ajungă un make-up artist renumit, dar și să dețină propria școală de make-up.

Interacțiunile dintre Vanessa Țone și burlacul Andi Constantin

Vanessa a avut parte de întâlniri cu Andi Burlacul. Aceasat a avut ocazia să-și demonstreze calitățile, iar Andi a văzut în ea o fire extrem de atrăgătoare. Vaneesa Țone l-a impresionat pe Burlac cu atitudinea sa pozitivă, iar acesta a simțit că blonda are intenții bune vizavi de el.

Cei doi au avut parte de un date unde s-au plimbat cu ATV-ul. Vanessa de la Burlacul 2021 a avut ocazia să-l țină în brațe pe Andi în timpul plimbării și să experimenteze senzații noi pe un drum cu multe provocări.

Citește și: Vanessa Țone și Alexandra Mucea, întâlnire pe ATV cu Andi Constantin

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele s-au luptat pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprimă intențiile pe care le are, însă Vanessa Țone nu l-a mai primit: ”Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

Andi Constantin este cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile de fiecare dată.

Interacțiunile dintre Vanessa Țone si celelalte concurente de la Burlacul 2021

Vanessa Țone de la Burlacul 2021 a avut o interacțiune lipsită de peripeții în vila luxoasă din Turcia. Aceasat a legat frumoase prietenii și s-a înțeles fără probleme cu fetele. Ea fost sinceră de de fiecare dată și a ales să nu le menajeze pe concurente.

Citește și: Ce spun fetele despre dezvăluirile Burlacului Andi Constantin și ce a enervat-o pe Vanessa Țone

Frumoasa blondină s-a înțeles foarte bine cu unele dintre fete, cum ar fi Oana Barbu, Ana Bene și Roxana Răpăilă. Fetele au păstrat legătura și s-au înțeles excelent și în casă.

Energia ei pozitivă a fost un factor dominat în relația pe care a avut-o în casă, atunci când se afla înconjurată de celelalate aspirante la inima Burlacului. În schimb, a fost extrem de deranjată de fetele care lăsau în urma ei dezordine și chiar mizerie uneori. Aceasta le-a taxat dur și nu a fost deloc prietenoasă când le descria.

Ultimele știri