Cristina Ciobănașu își testează norocul în Casa Zurli

Cristina Ciobănașu este un nume foarte cunoscut în rândul tinerilor actori, cu prezențe în seriale de succes în rândul adolescenților și nu numai, “Fructul Oprit”, “Sacrificiul” și serialul “Adela”, în care artista joacă în prezent.

Cristina Ciobănașu este un nume foarte cunoscut în rândul tinerilor actori

Deși Cristina trece printr-o perioadă agitată, având foarte multe proiecte profesionale, dar și proaspăta ruptură a logodnei cu Vlad Gherman, fostul iubit și în continuare coleg de platou, artista a acceptat încantată întoarcerea în copilarie alături de Gașca Zurli, duminica aceasta, alături de “fratele ei” de platou, talentatul actor de doar 11 ani - Calin Popescu.

Cristina Ciobănașu își încearcă norocul în Casa Zurli

Actrița a intrat imediat în povestea Casei Zurli, a depănat amintiri, s-a bucurat așa cum o făcea atunci când era copil și a dat de Roata Zurli alături de Călin, încercându-și norocul.

Cu peste 1 milion de fani pe instagram, Cristina și-a obișnuit publicul cu transparență, este deschisă și directă, împărtășind și momentele cele mai grele prin care a trecut, de la copilăria sa dintr-o comună din județul Botoșani, mutarea și adaptarea în București, în familia adoptivă a producătoarei de televiziune Ruxandra Ion, care i-a schimbat viața, așa cum declară chiar ea. Artista a fost extrem de directă și când a venit vorba de relația cu Vlad Gherman și despărțirea prin care au trecut cei doi, fiind în același timp colegi de platou și de prezentare la emisiunea “CulTour”, de pe Happy Channel, proiect la care Cristina ține foarte mult.

Pentru că în Casa Zurli se rezolvă probleme cu care atât adulții cât și copiii se confruntă zilnic, Tanti Prezentatoarea învață să îi asculte pe copii, să îi lase să își spună punctul de vedere, fiind singurul mod în care aceștia vor învăța să își susțină părerile, să creadă în ei și să aibă argumente. Astfel, și problema Vrăjimaturicii, care este lipsită de încrederea în sine și nu știe cum să își impună punctul de vedere, va fi rezolvată între copii, cu suportul adulților.

Și pentru că ce fetiță nu visează să aibă multe haine și să construiască ținute, mai întai pentru păpuși, apoi pentru sine, meseria prezentată este cea de stilist, iar invitata ediției este Eniko Szanto, un stilist cu o cariera extrem de puternică în industria muzicală românească și actual în industria de televiziune, făcând styling pentru cele mai importante vedete și personalități din România.

Casa Zurli este un motiv de bucurie și de relaxare în fiecare duminică, de la ora 09.00, pe Antena 1, o emisiune dedicată celor mici și celor mari, cu divertisment și lectii de viață împărtășite relaxat, pe canapeaua din sufragerie.

Ultimele știri