Antena Căutare

Gabriela Cristea preia frâiele unei alte emisiuni de succes

Gabriela alături de fiica ei cea mare, Victoria, trec pragul Casei Zurli duminica aceasta, de la ora 9:00.

Gabriela Cristea, într-un sacou alb, în platoul „Urzeala soacrelor”
Gabriela alături de fiica ei cea mare, Victoria, trec pragul Casei Zurli | Instagram

Gabriela Cristea este într-o perioadă plină a vieții ei, se împarte între emisiunea dedicată soacrelor, Urzeala Soacrelor, pe Antena Stars, cu care a revenit în televiziune în postura de prezentatoare, și cele două fetițe ale sale, Bella Victoria Margot (4 ani) și Thea Iris Selena(2 ani), cu care petrece foarte mult timp.

Gabriela alături de fiica ei cea mare, Victoria, trec pragul Casei Zurli duminica aceasta, de la ora 9:00, și se distrează la Roata Zurli cu pedepse și cadouri, alături de Fetița Zurli, Vrăjimaturica și Truli. Cele două preiau frâiele emisiunii Casa Zurli, povestind despre relația lor specială mamă-fiică și despre jocurile pe care le fac împreună.

Citește și: Cornel Ilie (Vunk) și-a declarat iubirea pentru fiica sa în Casa Zurli. Cum arată micuța Zara

Gabriela Cristea alături de Tavi Clonda sunt un cuplu spumos și dezvaluie multe aspecte ale vieții lor private în reality-show’ul pe care îl realizează, pe Antena Stars. Tavi Clonda a ales să își tatueze de curând numele fetițelor sale pe gât, iar Gabriela se ocupa de paginile de Instagram ale fetițelor sale, pe care le transformă în mici influenceri.

Personajele Zurli îi încântă în fiecare duminică pe copii și pe părinți

Personajele Zurli învață atât copiii cât și adulții că graba strică treaba, indiferent de motiv. Mulțumesc strică tot ce face din prea mult entuziasm, lăsând haos în urma lui, iar Tanti Prezentatoarea coplesită de prea multă treabă, îi încarcă la rândul ei pe copii cu prea multe responsabilități, cu care nu se pot descurca și rămân și fără timp de joacă.

Citește și: Sore își sărbătorește fetița în Casa Zurli

Meseria prezentată copiilor în această ediție a Casei Zurli este baletul, care este mai mult decât o meserie sau o pasiune. Cei care aleg acest drum își dedică întreaga viața baletului, fac sacrificii enorme fizice și psihice, emoționale, pentru a atinge performanța.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x