Antena Căutare

Andra Gogan - din Cartea Recordurilor direct în lumea copilăriei

La numai 22 de ani, Andra Gogan are milioane de fani pe rețelele sociale, a ajuns în Cartea Recordurilor.

Andra Gogan - din Cartea Recordurilor direct în lumea copilăriei

antena 1

La numai 22 de ani, Andra Gogan are milioane de fani pe rețelele sociale, a ajuns în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung concert susținut live de un copil, alături de fratele ei, și a participat la o serie de producții Disney, cu mult lipici în rândul copiilor.

Duminica aceasta, Andra vine în Casa Zurli alături de verișorul ei, Teo Ștefan, în vârstă de 5 ani. Cei doi sunt extrem de apropiati, iar Andra a ținut să îi facă această bucurie verișorului ei, de a cunoaște cele mai iubite personaje pentru copii, din Gașca Zurli, și de a-și câstiga o jucărie la vesela Roată Zurli.

Fiecare ediție a Casei Zurli are un mesaj educativ, atât pentru părinți cât și pentru copii, iar cel de acum vorbește despre bunele intenții făcute cu forța. Dacă nu ascultăm până la capăt, putem face rău chiar și având intenții bune. Adulții primesc și ei lecția răbdării, să îi lase pe copii să își exprime sentimentele la momentul potrivit.

Meseria despre care copii află mai multe săptămâna aceasta este cea de medic stomatolog, zâmbetul fiind cartea de vizită pe care o afișăm cel mai des.

Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x