- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Mani a fost locul din Grecia în care s-a desfășurat cel de-al șaptelea stage al emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1.
Încă de când au ajuns aici, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost impresionați de superbele peisaje. Totuși, Mani nu a adus numai momente de relaxare, ci și aventuri sau momente pe care nu le vor uita prea curând. Descoperă imagini și detalii din culisele show-ului Chefi fără limite.
Ce au făcut Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu în culise, în al șaptelea stage de la Chefi fără limite, desfășurat la Mani
Primul lucru pe care chefii l-au observat în Mani a fost priveliștea de vis. Ajunși într-un loc cu o panoramă magică, Florin Dumitrescu a trecut printr-un moment pe care nu îl va uita prea curând.
„Nu știu unde suntem, dar este superb. Aș sta toată ziua să mă uit”, a completat Sorin Bontea.
Cel de-al șaptelea stage al emisiunii Chefi fără limite i-a pus pe cei trei chefi să se întreacă în tot felul de misiuni și probe incitante.
Nu au lipsit nici situațiile neprevăzute, precum cea în care lui Florin Dumitrescu i s-a făcut rău. Aflat la cules de sare cu doamna colonel, acesta nu s-a putut abține și a gustat, de prea multe ori, din cristalele găsite. Nu a durat mult și acesta a solicitat ajutorul medicilor, fiindcă tensiunea puțin mărită i-a cam dat bătăi de cap.
Peripețiile au continuat nu doar la diferitele probe pe care le-au avut, precum cea de cules, curățat și tăiat fructe de cactus, ci și în timpul probelor de gătit pentru imunitate.
Vremea extrem de schimbătoare a dat tuturor bătăi de cap, fiindcă pe cât de frumos era ziua, pe atât de ploios devenea după amiaza, lucru ce îngreuna semnificativ procesul de gătit. Totuși, înarmați cu pelerine de ploaie, chefii și concurenții au muncit ca „spartanii” în goana lor după avantaje și imunități.
Nu au lipsit nici momentele amuzante. Sorin Bontea s-a amuzat copios atunci când a văzut ce au putut să pună la cale Francisc și Nobo, în culise.
Urmărește clipul video de mai sus din Chefi fără limite-În spatele camerelor, ca să descoperi și alte imagini savuroase din culisele îndrăgitului show de la Antena 1.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.
Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.