Antena Căutare

Comandă pe Tazz preparatele gătite la Chefi fără limite și simte gustul insulelor grecești la tine acasă

Noul show de cooking marca Antena 1 oferă un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe, situații pline de suspans și adrenalină. Chefi fără limite înseamnă rețete tradiționale, preparate originale cu savoare exotică și locuri superbe.

chef sorin bontea si razvan simion la Super Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Noul show de cooking marca Antena 1 oferă un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe, situații pline de suspans și adrenalină. | Super Neatza cu Răzvan și Dani

Însă, aventura de pe micile ecrane continuă și la tine acasă. Dacă te întrebi cum e posibil, Tazz s-a alăturat misiunii Chefi fără limite și este liantul între tine și savoarea grecească.

Nu mai prelungim suspansul, dacă nu te afli printre câștigătorii preparatelor grecești făcute de chef Sorin Bontea, atunci poți să comanzi săptămânal produsele inspirate din Chefi fără limite prin intermediul aplicației Tazz.

Tazz îți oferă șansa de-a savura din plin preparatele din emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1!

Comandă de pe Tazz

În timp ce urmărești show-ul culinar la tine acasă și vezi preparatele pe care chefii și concurenții luptă să le facă perfecte, intră pe aplicația Tazz și comandă preparatul preferat. Cu Tazz nu mai e nevoie să-ți imaginezi "cum ar fi dacă". Experiența grecească este la un click distanță de tine!

Tazz îți livrează preparate delicioase din emisiune și aduce la tine acasă savoarea și aventura de pe insulele elene. Doar gândește-te cum e să te urmărești show-ul tău preferat în timp ce guști cu poftă din preparatele tradiționale ale zonei.

"Telespectatorii au ocazia să comande să guste ce au gătit chefii locali cu ingredientele locale de acolo, bune, și pe lângă asta, am făcut și eu rețete tot cu ingredientele locale, care la fel pot fi comandate prin aplicație", spune chef Sorin Bontea la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Tazz îți livrează preparatele speciale din emisiune la tine acasă. Ce trebuie să faci

Comandă de pe Tazz

Tot ce ai de făcut este să accesezi site-ul tazz.ro sau aplicația mobilă Tazz și să comanzi. Deliciile vor fi apoi livrate la tine acasă, pentru ca tu și cei dragi ție să puteți savura experiența Chefi fără limite nu doar vizual, ci și gastronomic.

Vei putea înțelege mai bine rețetele grecești, cu arome îmbietoare, condimente surprinzătoare și combinații încântătoare de ingrediente.

Campania se adresează tuturor persoanelor ce accesează online site-ul tazz.ro, sau aplicația mobilă Tazz. Pentru a putea participa la campanie este necesar ca persoanele să aibă un cont Tazz activ la data începerii campaniei, sau să își deschidă un cont nou.

Citește și: Câştigă preparatele gătite la Chefi fără limite! Cele mai savuroase răspunsuri primesc premii pe măsură

Chefi fără limite, emisiunea de la Antena 1, aduce telespectatorilor un festin vizual și culinar

Sezonul acesta chefii iau cu asalt bucătăria mediteraneană, într-un labirint ala aromelor, într-un templu al gusturilor: Grecia. Acolo unde alături de echipele lor vor avea parte de un festin vizual și culinar, dar și un război al celor mai bune preparate.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show, primul din România.

Citește și: Chefi fără limite, filmat în cele mai spectaculoase locații din Grecia Premiera: luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1

Chefi fără limite este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Chefi fără limite va dezvălui telespectatorilor Antena 1 preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Chefi fără limite, noul format de adventure- cooking show, primul din România, va fi difuzat din 21 februarie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Câştigă preparatele gătite la Chefi fără limite! Cele mai savuroase răspunsuri primesc premii pe măsură... Rețetă de caracatiță cu dulceață de smochine și lichior de mastic, făcută de chef Yiannis Linos într-o veche tavernă din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x