Antena Căutare

Chefi fără limite, 15 martie 2022. Cătălin Scărlătescu a decis pe cine înlocuiește din echipa sa. Cui a oferit imunitatea

Emoțiile au atins cote uriașe atunci când Cătălin Scărlătescu nu doar că a anunțat ce concurent înlocuiește din echipa sa, ci și cine primește imunitatea individuală, în etapa a patra din emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1.

Fiindcă a câștigat amuleta supremă, Cătălin Scărlătescu a putut face un shcimb de concurenți la Chefi fără limite

Antena 1

Cea de-a doua zi din Serres a început în forță pentru concurenți, dar și pentru chefi. După ce s-au întrecut la alte două probe pentru avantaj și la proba de Joker, iată că a venit momentul în care Cătălin Scărlătescu să annțe pe cine înlocuiește din echipa sa, dar și cui oferă imunitatea individuală.

Cătălin Scărlătescu a decis ce concurent înlocuiește din echipa sa și cui oferă imunitatea individuală, în etapa a patra de la Chefi fără limite

Vă reamintim că în prima zi petrecută în Serres, în etapa a patra din competiția Chefi fără limite, Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige amuleta supremă, lucru ce îi aduce un dublu avantaj.

Citește și: Chefi fără limite, 15 martie 2022. Chefii au făcut controale la primele ore ale dimineții în casele echipelor. Ce au găsit

„A mai trecut o zi în Macedonia, azi vom afla ce echipă se distrează mâine. Știu că toți vă doriți asta și sper să vă placă proba de azi. Dar, până atunci, aseară nu s-a întâmplat tot ce trebuia să se întâmple. A plouat, erați uzi până la piele și nu am vrut să oblig pe nimeni să ia decizii pripite. Chef Cătălin, tu ești câștigătorul zilei de ieri. În primul rând trebuie să stabilești care va fi concurentul tău imun în această săptămână”, amintind, de asemenea, că tot el trebuie să decidă ce concurenți va schimba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a stat pe gânduri și după ce și-a analizat foarte bine mișcarea, acesta a anunțat că o va înlocui pe Carmen Dîrvariu cu Daniel Tudor (Ken).

Citește și: Chefi fără limite, 15 martie 2022. Chefii au făcut show în bucătărie la proba Jokerului. Ce au avut de gătit

Surpriza a fost una uriașă și nimeni nu se aștepta la o asemenea mișcare, căci mulți au fost tentați să creadă că Scărlătescu îl va lua pe Nobo din echipa lui Sorin.

De asemenea, acesta a decis că oferă imunitetea tinerei Rebecca Bumputu (Becky).

Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 11 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 15 martie 2022. Chefii au făcut show în bucătărie la proba Jokerului. Ce au avut de gătit... Chefi fără limite, 15 martie 2022. Cine a câștigat avantajele și cum s-au descurcat echipele la proba de gătit...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x