Căutare Live

Chefi fără limite, 15 martie 2022. Chefii au făcut controale la primele ore ale dimineții în casele echipelor. Ce au găsit

Încă de la primele ore ale dimineții, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au venit „în inspecție” la casele concurenților, în ziua a doua petrecută în Serres, la Chefi fără limite.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au venit „în inspecție” la casele concurenților de la Chefi fără limite

Antena 1

Prima zi petrecută în Serres a adus pentru concurenți trei propbe de avantaj și fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a câștiga avantajele puse în joc de Irina Fodor. La proba de gătit pentru amuleta supremă, vremea s-a schimbat radical, motiv pentru care sarcina concurenților a fost una și mai dificilă. Obosiți, aceștia s-au retras la cazare, unde s-au odihnit pentru ceea ce avea să urmeze, în ziua următoare.

A doua zi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut controale și au venit parcă „în inspecție” la casele unde au stat cele trei echipe. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au văzut peste ce au dat.

Ce au găsit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu în casele concurenților cazați în Serres, la Chefi fără limite

Au ciocănit la ușă, au intrat în case și nu mică a fost uimirea atunci când au văzut că echipele de la Chefi fără limite au avut parte de condiții mult mai bune față de cazarea pe barcă.

„Mamă, ce viață aveți aici, mai mișto decât pe barcă”, a zis Florin Dumitrescu, surprins să vadă unde au stat concurenții din echipa sa.

Citește și: Chefi fără limite, 14 martie 2022. De ce s-a temut Florin Dumitrescu să intre în casele din Serres. Ce probă surpriză a urmat

„După victoria de data trecută uitați-vă la mine cât de superb, cât de incredibil și fabulos sunt. Am dormit și eu, în sfârșit, bine! Neneacă, ce e aici? Pe boierie, așa”, a zis Cătălin Scărlătescu, și el la fel de uimit de cele descoperite.

„O să fie o zi foarte grea azi. Mamă, ce zi grea o să fie astăzi. Istoria statistică spune că ziua a doua din etapă este cea mai complicată zi. Culmea, mai vine la pachet și cu această emoție în plus, că e posibil să avem o altă echipă. Deci am niște emoții cu schimbarea aia de oameni de nu știți”, a mărturisit Dumitrescu, în timp ce servea o cafea alături de cei din echipa sa și încerca să le dea sfaturi utile pentru următoarele confruntări și probe.

„E o zi importantă, azi e imunitatea în joc și am încercat să le explic că este foarte important, dar cred că ei știu deja asta”, a mai completat și Sorin Bontea.

Citește și: Chefi fără limite, 14 martie 2022. Cine a câștigat probele și ce avantaje au obținut echipele în prima zi din Serres

Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 11 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Florin Dumitrescu a dezvăluit o rețetă rapidă cu mușchi de porc și magiun de prune. Potolește-ți pofta cu un preparat ro... Chefi fără limite, 15 martie 2022. Irina Fodor a anunțat alte probe de avantaj. De ce s-au speriat chefii și concurenții...
Ultimele știri
x