Antena Căutare

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce a făcut Răzvan Fodor când a ajuns în Grecia: “Am fost cazat la un alt hotel”

Momente cu totul emoționante au avut loc la finalul emisiunii din 11 aprilie 2022. Pentru Irina Fodor au fost clipe pe care nu le va uita prea curând. Prezentatoarea TV și-a strâns în brațe soțul după mult timp în care nu s-au mai văzut, ea fiind pe meleagurile Greciei de foarte mult timp. Ce nu s-a văzut la televizor.

colaj de fotografii cu irina fodor si razvan fodor in grecia Galerie
Imagini cu Răzvan Fodor în Grecia, care nu au fost difuzate pe TV. Venirea soțului Irinei Fodor pe platoul de filmare din Creta au adus lacrimi pe obrajii prezentatoarei Tv, care nu s-a așteptat nici o secundă la una semne moment, deși își dorea mult o revedere cu partenerul său de viață. | Antena 1/ Chefi fără limite

Imagini cu Răzvan Fodor în Grecia, care nu au fost difuzate pe TV. Venirea soțului Irinei Fodor pe platoul de filmare din Creta au adus lacrimi pe obrajii prezentatoarei Tv, care nu s-a așteptat nici o secundă la una semne moment, deși își dorea mult o revedere cu partenerul său de viață.

Cum a organizat Răzvan Fodor venirea sa în Grecia să o vadă pe Irina Fodor

După Asia Express, Irina Fodor a plecat pe meleagurile Greciei și nu a avut timp să petreacă prea mult cu Răzvan Fodor, iar dorul de casă și de brațele calde ale soțului său a fost mare și s-a văzut chiar pe camere.

Până și Răzvan Fodor a sesizat acest lucru: “În loc să se bucure, ea a bâzâit (n.r a plâns)”. Irina Fodor a izbucnit în lacrimi când l-a văzut pe Răzvan Fodor în Grecia. A fost un moment cu totul și cu totul emoționant, însă unele imagini nu au fost difuzate pe televizor, de aceea în videoclipul de mai sus avem imagini cu cei doi.

“Toată venirea mea aici a fost destul de bine concertată, ca să zic așa, pentru că am venit cu o zi înainte și m-am cazat în altă parte de locul unde ar fi trebuit să mă întâlnesc cu Irina. Ea s-a dat jos de pe feribot, a venit la hotelul unde era cazată și eu am venit cu o oră și jumătate înainte. M-am băgat într-o mașină, m-au scos oamenii la momentul respectiv. Irina era obosită, cu nervii la pământ, nu dormise, M-am dus și am luat-o de bagaj și am zis că îi duc eu bagajul și din ce credeam că ar trebui să țopăie și să bucure, ea a început să bâzâie, deci nu știu dacă a fost sau nu o surpriză. Mi-a bâzâit în brațe și m-am bucurat de ea și ea de mine”, a spus Răzvan Fodor.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Florin Dumitrescu, momente pe care nu le va uita! Ce s-a întâmplat în culise, la Mani

Răzvan Fodor și-a exprimat părerea și despre emisiunea fenomen de la Antena 1.

“Ce mi se pare foarte tare este că, deși nu știu nimic despre show-ul ăsta decât din poveștile Irinei, are premizele alea mari! Îmi place ideea de Cooking îmi place toată gașca, Sorin, Florin și Cătălin plus Iosif și tot ce se întâmplă cu Grecia, cu travelling, cu toată nebunia asta care e în spate, sunt sigur că va fi un show pe cinste. Asta e părerea mea!”, a spus acesta.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Cele mai dificile momente prin care au trecut chefii: "Nu s-a văzut așa ceva de 12 ani"

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 13 aprilie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă și ce chef riscă să piardă un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Joi, 28.04.2022, 13:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

În ediția difuzată pe 12 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se luptă pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. Deși au fost confuzi când au alfat ce trebuie să facă, cei trei chefi au trecut la treabă și au dat tot ce au mai bun.

Miercuri, 14.09.2022, 21:00
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

În ultimul episod de “Chefi fără limite, în spatele camerelor” vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, în Marea Finală, fiind momente surprinse dincolo de ceea ce văd telespectatorii. Iată cum s-a văzut Finala prin ochii echipei de producție și ce nu a avut ocazia audiența să surprindă.

Sambata, 30.04.2022, 13:23
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Miercuri seară, Chefi fără limite și-a desemnat câștigătorul primei ediții desfășurate în Grecia. După o finală grea, jucată alături de Laura Eremia și Istvan Kozocsa, Nobo din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea și-a adjudecat titlul primului sezon Chefi fără limite și premiul de 30.000 de Euro, demonstrând juriului că merită titlul de chef fără limite.

Joi, 28.04.2022, 14:12
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Daniel Jumuga (Nobo) este câștigătorul Chefi fără limite! În finala show-ului de cooking și aventură a avut alături una dintre cele mai importante persoane din viața sa, partenera lui de viață, pe care a strâns-o la piept cu putere când a pășit timid pe porțile platoului.

Joi, 28.04.2022, 13:54
Ultimele știri
x