Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Chefii, lovitură cruntă pentru concurenții din Bootcamp! „Cum să dai așa probă?!”

În prima etapa de Bootcamp la Chefi la cuțite au ajuns 130 de concurenți, dar doar 15 dintre aceștia vor avea norocul să ajungă, pe lângă cei trei care au obținut deja cuțitul de aur, într-una din cele trei echipe conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu.

Dacă în prima etapă de Bootcamp concurenții au fost nevoiți să gătească un preparat rece, cu ingredientele din coș, de data aceasta frumoasa Gina Pistol și cei trei chefi și-au făcut apariția în bucătărie și au anunțat care este următoarea provocare: piure!

Practic, fiecare concurent de la Chefi la cuțite trebuie să pregătească un dish cu piure. Pare extrem de simplu, dar orice element ce pare ușor poate prezenta numeroase riscuri pe parcursul gătirii!

Concurenții de la Chefi la cuțite trebuie să gătească totul în 60 de minute, folosind doar o plită.

Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu au anunțat că un piure simplu poate oricine găti, dar mai departe vor trece doar cei care vor avea un preparat cu gust, dar și cei care vor da dovadă de inventivitate, talent și tehnică!

3...2...1...START la piure!

Concurenții de la Chefi la cuțite s-au repezit la cămara cu de toate și la frigidere și fiecare și-a luat ce ingrediente a considerat că îi vor folosi și gătitul a început în forță!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube