Te-ai întrebat vreodată cum poți să pregătești cel mai gustos piure din lume? Aparent, toată lumea face o greșeală prin care se pierde toată aroma! Secretul a fost dezvăluit de marii bucătari ai lumii!
Toată lumea știe rețeta clasică de piure de cartofi, în care legumele se fierb, se zdrobesc și apoi se amestecă bine cu unt, lapte și sare. Puțini sunt cei care adaugă un cățel sau doi de usturoi pisat, pentru a da aromă.
Și poate că și mai puțini sunt cei care știu secretul unui piure de cartofi cu mult gust! În loc să fierbi cartofii în apă, marii bucătari ai lumii folosesc lapte și unt pentru fiert.
Aceștia vor absorbi toate lichidele și vor avea mult mai mult gust.
În plus, la final, după ce ai zdrobit, poți adăuga niște brânză cremoasă sau niște smântână grasă în compoziție.
Aceasta se va topi și va da mult gust piureului de cartofi! Ți mai ales, nu uita de trucul cu puțin usturoi pisat!
Inspirată din bucătăria ungurească, o ciorbă gulaș din carne de vițel cu găluște, gustoasă și sățioasă... Salată de legume cu ton și ouă fierte. Gustoasă și sățioasă această salată poate ține loc de orice masă!...