Se pare că vremea rea nu ne lasă în pace, tocmai de aceea, a1.ro îți arată cum să pregătești cel mai bun vin fiert!
Ingrediente:
● 750 de mililitri de vin roşu
● 180 de mililitri de apă
● 250 de grame de miere
● 15 boabe piper negru
●1 băţ de scorţişoară lung ( mai multe opţional pentru servit)
● coji subţiri de lămâie pentru decor
Mod de preparare:
Se toarnă vinul, apa, baţul de scorţişoară, piperul şi mierea într-o oală. Toate ingredientele se pun pe foc mediu până când se încălzeşte şi începe să formeze bule mici pe marginea oalei.
Apoi, strecuraţi în căni din sticlă transparentă şi decoraţi cu o coajă de lămâie şi o bucată dintr-un băţ de scorţişoară.
Cea mai simplă rețetă de GOGOŞI PUFOASE: sunt atât de bune, încât îți vei face un obicei din a le pregăti ori de câte or... AȘCHII CU VIN: rețeta pe care Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, ți-o recomandă!...