Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Aperitive de Paște. Idei simple și rapide pentru aperitive deosebite

 
+9 click pentru
galerie

Aperitive de Paște. Aperitivele simple și rapide pot fi de mare efect pentru masa de Paște sau pentru orice masă festivă. Iată 10 idei de aperitive deosebite

Aperitive de Paște pot fi o mulțime de variante și ține de imaginația și gustul fiecăruia. Putem opta pentru aperitive de Paște cu ouă umplute sau aperitive de Paște rapide și simple cum sunt frigăruile, roșiile umplute, ciupercile umplute ori pur și simplu niște mini sandvișuri de mare efect. 

Aperitive de Paște. Roșii umplute

Roșiile umplute sunt una dintre cele mai rapide variante atunci când vrem aperitive de Paște rapide, iar variantele sunt nenumărate. Putem face roșii umplute cu ton, ceapă verde, roșii și porumb sau putem face roșii umplute la cuptor, cu mozzarela și busuioc. 

Dacă vrem aperitive deosebite de Paște putem opta pentru roșii cherry umplute în formă de lalea. Le putem umple fie cu maioneză, șuncă și puțină ceapă verde, fie cu brânzică, ardei și castraveți tocați mărunt, busuioc și oregano. 

Aperitive de Paște. Mini sandvișuri deosebite

Unele dintre cele mai rapide și de efect aperitive de Paște sunt minui sanvișurile. Le putem face dintr-o baghetă simplă tăiată feliuțe și orice avem la îndemână în frigider. Dacă vrem combinații deosebite putem opta pentru pastă de avocado puțină sare și lămâie, pentru brânzică, somon și câteva rondele de ceapă verde ori pentru roșii uscate cu pesto.  O altă variantă pot fi combinațiile de brânzeturi cu nuci sau struguri. 

Aperitive de Paște. Roșii cherry gărgărițe și somon

Pentru niște aperitive deosebite nu trebuie să fii un bucătar foarte bun, ci să ai multă imaginație. Niște roșii cherry ornate gărrgăriță puse pe o feliuță de baghetă unsă cu unt și puțin somon pot fi de mare efect. 

Aperitive de Paște. Frigărui aperitiv

Și frigăruile făcute din răcituri - fie că vorbim de măsline, brânză, roșii, fie că vorbim de felii de lămâie și somon sau de struguri, nuci și brânzeturi- sunt o variantă foarte rapidă pentru aperitive de Paște.

Aperitive de Paște colorate

Masa de Paște este una plină de culoare iar aperitivele de Paște pot fi și ele unele foarte colorate. Așadar, cu ajutorul unei scobitori putem face unele dintre cele mai creative combinații pentru un aperitiv de efect. Fie că facem aperitive cu pește, cu șuncă sau niște aperitive cu fructe, ele vor face furori la masa de Paște. 

Aperitive de Paște. Ouă umplute

Nu putem vorbi de aperitive de Paște fără să menționăm rețetele de ouă umplute. Acestea pot fi făcute atât pentru masa de Paște, cât și după aceea, când rămânem cu ouăle sparte la Paște nemâncate.

Pentru a afec ouă umplute avem la îndemână o mulțime de variante, fie că optăm pentru cea clasică cu pateu și muștar, fie că vrem unele deosebite, cum sunt cele cu avocado, pește sau ardei. 

Citește și: Ouă umplute: 5 rețete deosebite de ouă umplute cu care să impresionezi


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI