Dacă vrei să încerci ceva cu adevărat gustos și savuros, atunci încearcă cea mai bună rețetă de pui gorgonzola!
Ai nevoie de:
- Piept de pui (cam 800 de grame)
- Brânză gorgonzola (noi am pus vreo 250-300 de grame)
- Parmezan (150-200 grame)
- Smântână
- Sare și piper
- Oregano
- Unt (100 grame)
Cum se face?
Articolul continuă după reclamă
Puiul se taie bucăți mici (fâșii) și se călește bine de tot în untul topit. Se rumenește puțin, apoi se adaugă brânza gorgonzola, parmezanul ras, câteva linguri de smântână, sare, piper și oregano după gust.
Se amestecă fără oprire, până ce sosul capătă consistența dorită.
Poftă bună!
Cum faci caramele în cuptorul cu microunde! Atenție, obiceiul poate da rapid dependență!... Paste grecești delicioase, o rețetă pentru mese copioase! Aceasta sigur este mâncarea preferată a zeilor!...