Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Cum se prepară rețeta Beef Wellington!

 

Foarte bine vor arăta niște felii subțiri de Beef Wellington printre aperitivele unei mese festive!

Ingrediente pentru rețeta Beef  Wellington


  • 1 kg mușchi file de vită
  • 100 ml ulei de măsline
  • 100 g ciuperci champignon albe
  • 100 g ciuperci champignon brune
  • 2 căței de usturoi
  • Cimbrisor
  • Sare
  • piper mozaic
  • 10 felii parma ham( prosciutto)
  • 2 ouă
  • 1 ceapă roșie
  • Muștar  
  • 1 kg foietaj
  • microgreens: pansele
  • sparanghel verde
  • baby carrots
  • 2 linguri miere 
  • 3 linguri ulei de măsline
  • Sos vin:
  • 25 g unt
  • 1 ceapă roșie
  • 2 căței de usturoi
  • 300 ml vin roșu demisec
  • 2 lingurițe  zahăr brun
  • 2 lingurițe amidon
  • 2 cuburi supă vită
  • rozmarin

Mod de preparare pentru rețeta Beef  Wellington

Se curăță mușchiul de tendoane, se asezonează cu sare și piper și se trage la tigaie în ulei de măsline, până se rumenește pe toate părțile, apoi se dă la cuptor, la 235 grade, pentru 15 minute.

Se scoate și se unge cu muștar.
Se toacă ceapa, usturoiul, ciupercile, cimbrisor și se trag la tigaie în puțin ulei până scade tot lichidul format. Se condimentează cu sare șipiper.

Pe folie de prospețime se așază feliile de parma ham, peste ele sosul de ciuperci, mușchiul și se rulează cu folia.

Se lasă la frigider până când pregătim aluatul.

Așezăm ruloul de carne peste aluat, ungem marginile aluatului cu gălbenuș de ou, îl rulam, sigilam marginile și îl ornăm cu bucăți de foietaj.

Dam ruloul la cuptor pentru 30  de minute la 225 grade, sau până se rumenește.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe