Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Rețetă de bomboane Raffaello cu topping de ciocolată și fructe de pădure

Se anunță musafiri și vrei să-i servești cu ceva dulce, dar ești în criză de timp? Nimic mai simplu și mai delicios decât aceste Bomboane Raffaello cu topping de ciocolată și fructe de pădure!

Bomboane Raffaello

Se anunță musafiri și vrei să-i servești cu ceva dulce, dar ești în criză de timp? Nimic mai simplu și mai delicios decât aceste Bomboane Raffaello cu topping de ciocolată și fructe de pădure!

Puteți prepara și aceste Biluțe din biscuiți cu nucă și cacao, mai simple și mai rapide.


Ingrediente pentru rețeta de Bomboane Raffaello cu topping de ciocolată și fructe de pădure

  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 150 g lapte praf
  • 150 g zahăr pudră
  • 2 foi de napolitană sfărâmate
  • 2 lingurițe esență de lămâie
  • 200 g nucă de cocos
  • câteva migdale
  • 200 g ciocolată
  • 25 g unt
  • 1 linguriță lapte
  • fructe de pădure

Mod de preparare rețeta de Bomboane Raffaello cu topping de ciocolată și fructe de pădure

Se freacă untul moale cu zahărul pudră.
Se adaugă laptele praf, foile de napolitane sfărâmate bine, esența, 1 praf de sare și nucă de cocos atât cât să se lege compoziția și să se poată modela.

Citește și: Rețetă simplă de bomboane Rafaello făcute la noi acasă! 100% naturale

Compoziția se lasă la frigider 45 de minute, apoi se modelează bomboanele, se pune câte o migdală la mijloc și se tăvălesc prin restul de nucă de cocos.

Rețetă de bomboane Raffaello cu topping de ciocolată și fructe de pădure
Se lasă delicioasele bomboane Raffaello la frigider până în momentul servirii cân se prepară și toppingul de ciocolată prin topirea acesteia la bain marie cu laptele și untul.

Video