Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Bomboane Raffaello cu topping de ciocolată și fructe de pădure

 
+2 click pentru
galerie

Se anunță musafiri și vrei să-i servești cu ceva dulce, dar ești în criză de timp? Nimic mai simplu și mai delicios decât aceste Bomboane Raffaello cu topping de ciocolată și fructe de pădure!

Puteți prepara și aceste Biluțe din biscuiți cu nucă și cacao, mai simple și mai rapide.


Ingrediente pentru Bomboane Raffaello cu topping de ciocolată și fructe de pădure

  •  200 g unt la temperatura camerei
  • 150 g lapte praf
  • 150 g zahăr pudră
  • 2 foi de napolitană sfărâmate
  • 2 lingurițe esență de lămâie
  • 200 g nucă de cocos
  • câteva migdale
  • 200 g ciocolată
  • 25 g unt
  • 1 linguriță lapte
  • fructe de pădure

Mod de preparare Bomboane Raffaello cu topping de ciocolată și fructe de pădure

Se freacă untul moale cu zahărul pudră.
Se adaugă laptele praf, foile de napolitane sfărâmate bine, esența, 1 praf de sare și nucă de cocos atât cât să se lege compoziția și să se poată modela.
Compoziția se lasă la frigider 45 de minute, apoi se modelează bomboanele, se pune câte o migdală la mijloc și se tăvălesc prin restul de nucă de cocos.


Se lasă delicioasele bomboane Raffaello la frigider până în momentul servirii cân se prepară și toppingul de ciocolată prin topirea acesteia la bain marie cu laptele și untul.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE