Antena Căutare

Budincă persană

Ingrediente

  • 1L lapte
  • 100 gr pudră de cacao
  • 100 gr fistic
  • 1 gr sofran
  • 250 gr zahăr brun
  • 200 gr rodie
  • 10 gr cardamom
  • 20 gr mentă verde
  • 80 gr ciocolată neagră
  • 100 gr amidon
  • 80 gr nuci
  • sare

Mod de preparare

Se pune lapte într-un vas, se adaugă zahăr și amidon, apoi se pune vasul la foc mic.

Articolul continuă după reclamă

Se amestecă până rezultă o cremă consistentă.

După fierbere, se pune la răcit în 3 boluri separate.

Într-un bol rămâne crema simplă, în al doilea, se adaugă pudră de cacao, iar in al treilea, se adaugă șofran.

Desertul se asamblează în pahare, alternativ, din cele trei boluri.

Se decorează cu semințe de rodie, frunze de mentă și fistic.

Somon teriyaki cu orez fiert și sos de șofran... Appel Braun - un crumble delicios cu mere și sos de fructe...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Un 2025 de excepție! Vezi acum
Video recomandate
Revelionul cel neBUN 2025! Duelul Starurilor. Zdob și Zdub vs. Delia
Revelionul cel neBUN 2025! Duelul Starurilor. Zdob și Zdub vs. Delia Miercuri, 01.01.2025, 00:30
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x