Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Budincă persană

 

Ingrediente

  • 1L lapte
  • 100 gr pudră de cacao
  • 100 gr fistic
  • 1 gr sofran
  • 250 gr zahăr brun
  • 200 gr rodie
  • 10 gr cardamom
  • 20 gr mentă verde
  • 80 gr ciocolată neagră
  • 100 gr amidon
  • 80 gr nuci
  • sare

Mod de preparare

Se pune lapte într-un vas, se adaugă zahăr și amidon, apoi se pune vasul la foc mic.

Se amestecă până rezultă o cremă consistentă.

După fierbere, se pune la răcit în 3 boluri separate.

 Într-un bol rămâne crema simplă, în al doilea, se adaugă pudră de cacao, iar in al treilea, se adaugă șofran.

Desertul se asamblează în pahare, alternativ, din cele trei boluri.

Se decorează cu semințe de rodie, frunze de mentă și fistic.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe