Ingrediente
- 1L lapte
- 100 gr pudră de cacao
- 100 gr fistic
- 1 gr sofran
- 250 gr zahăr brun
- 200 gr rodie
- 10 gr cardamom
- 20 gr mentă verde
- 80 gr ciocolată neagră
- 100 gr amidon
- 80 gr nuci
- sare
Mod de preparare
Se pune lapte într-un vas, se adaugă zahăr și amidon, apoi se pune vasul la foc mic.
Articolul continuă după reclamă
Se amestecă până rezultă o cremă consistentă.
După fierbere, se pune la răcit în 3 boluri separate.
Într-un bol rămâne crema simplă, în al doilea, se adaugă pudră de cacao, iar in al treilea, se adaugă șofran.
Desertul se asamblează în pahare, alternativ, din cele trei boluri.
Se decorează cu semințe de rodie, frunze de mentă și fistic.
Somon teriyaki cu orez fiert și sos de șofran... Appel Braun - un crumble delicios cu mere și sos de fructe...