Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Budincă persană

 

Ingrediente

  • 1L lapte
  • 100 gr pudră de cacao
  • 100 gr fistic
  • 1 gr sofran
  • 250 gr zahăr brun
  • 200 gr rodie
  • 10 gr cardamom
  • 20 gr mentă verde
  • 80 gr ciocolată neagră
  • 100 gr amidon
  • 80 gr nuci
  • sare

Mod de preparare

Se pune lapte într-un vas, se adaugă zahăr și amidon, apoi se pune vasul la foc mic.

Se amestecă până rezultă o cremă consistentă.

După fierbere, se pune la răcit în 3 boluri separate.

 Într-un bol rămâne crema simplă, în al doilea, se adaugă pudră de cacao, iar in al treilea, se adaugă șofran.

Desertul se asamblează în pahare, alternativ, din cele trei boluri.

Se decorează cu semințe de rodie, frunze de mentă și fistic.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE