Antena Căutare

Bulz cu cârnăciori de casă

Se pune apa la fiert intr-un tuciulet, iar cand este aproape sa fiarba, se adauga sarea si se amesteca pana aceasta se dilueaza.

Ingrediente

  • 400 g malai
  • 1 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 100 g unt
  • 300 g branza de burduf
  • 500 g carnaciori de casa
  • 100 ml ulei
  • castraveciori murati, pentru servit

Mod de preparare

1. Se pune apa la fiert intr-un tuciulet, iar cand este aproape sa fiarba, se adauga sarea si se amesteca pana aceasta se dilueaza.

Articolul continuă după reclamă

2. Se adauga apoi, treptat, malaiul, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se lasa mamaliga pe foc pana cand se ingroasa bine, amestecand in ea frecvent, apoi se rastoarna pe un platou.

3. Se tapeteaza un vas termorezistent cu unt de casa si se asambleaza bulzul in el, punand un strat de mamaliga foarte subtire apoi un strat gros din branza de burduf, iar un strat subtire de mamaliga si deasupra se unge cu unt de casa, dupa care se prepara in cuptorul cu microunde pentru 7 min.

4. Intr-o tigaie se pune putin ulei si se trag carnaciorii de casa intorcandu-i pe toate partile.

5. Se portioneaza bulzul, se aseaza carnaciorii alaturi si se serveste totul cu castraveti murati in otet.

Timp de preparare aprox 45 minute.

Scoici Saint-Jacques cu sos de ardei copţi şi salată de fenicul şi migdale... Piept de porumbel cu ciuperci morel şi emulsie de creson...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x