Dacă n-ai încercat niciodată burger la tavă, atunci trebuie neapărat să prepari și tu această rețetă savuroasă.
Ai nevoie de:
- Carne tocată de vită
- 2 ouă
- Pesmet
- Usturoi (pudă sau pisat)
- Sare și piper
- Felii de bacon
- Cașcaval
- șuncă
- Spanac (opțional)
Cum se face:
Carnea se amestecă bine cu o lingură sau două de pesmet, ouă, sare, piper și usturoi. Se întinde pe o folie de aluminiu și se pun felii de șuncă și cașcaval și frunze de spanac. Apoi se rulează bine cu ajutorul foliei și se învelește totul în felii de bacon.
Se învelește iar în folie și se dă la cuptor timp de jumătate de oră, până se rumenește totul. La final se poate scoate folia, ca să se rumenească frumos.
Se lasă puțin la răcit, apoi se taie felii și se savurează!
Poftă bună!
Mini clătite cu flori de salcâm, desertul de sezon cu care-și ademeneau bunicile nepoțeii... Rețeta secretă a cremei din bomboanele Raffaello, dezvăluită de un angajat! Un deliciu pe care nu trebuie să ți-l interz...