Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Desert simplu și delicios: Cheesecake cu ciocolată albă, servit cu dulceață de cireșe amare

 

Simplu de preparat, fără coacere și cu ingrediente puține, este ideal pentru atunci când ai musafiri, acest Cheesecake cu ciocolată albă, servit cu dulceață de cireșe amare!

Găsiți pe site o colecție interesantă de Rețete rapide de cheesecake.


Ingrediente pentru cheesecake cu ciocolată albă:

  • 300 g biscuiți digestivi
  • 150 g unt
  • 350 g brânză de vaci, proaspătă
  • 250 g mascarpone
  • 200 g ciocolată albă
  • 2 lingurițe esență de lămâie
  • 100 ml smântână pentru frișcă
  • 50 g zahăr
  • dulceață de afine

Mod de preparare Cheesecake cu ciocolată albă

Biscuiții digestivi se vor sfărâma într-un vas și se vor amesteca cu untul topit până rezultă o compoziție omogenă.
Se întinde această compoziție de biscuiți la baza unei forme rotunde cu pereți detașabili,  cu diametrul de 20 cm.
Brânza proaspătă de vaci se amestecă cu zahărul, mascarponele și cu esența de lămâie.
Smântâna pentru frișcă se încălzește și se topește în ea, ciocolata albă rupătă în bucăți.
Se omogenizează bine, apoi se amestecă cu brânza și se întinde compoziția peste biscuiții din formă.
Se dă forma la frigider pentr aproximativ 2 ore, apoi se poate porționa deliciosul cheesecake cu ciocolată albă.
Se servește cu dulceață de cireșe amare, pentru un contrast de gusturi, sau cu o dulceață acrișoară.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE