Rapid, aromat și de efect acest cheesecake la rece cu mix de fructe confiate, afine și topping de zmeură. musafirii vor fi în extaz când vor savura așa desert.
Ingrediente
- 150 g biscuiți digestivi
- 75 g unt moale
- 1-2 linguri frișcă lichidă
- 100 g fructe confiate
- 250 g mascarpone
- 100 ml frișcă lichidă
- 100 g zahăr cu aromă de vanilie
- un praf de sare
- topping de zmeură
- afine
Mod de preparare cheesecake la rece cu mix de fructe confiate, afine și topping de zmeură
Biscuiții se fărâmițează în robot, dar nu foarte fin.
Se amestecă cu fructele confiate, untul moale și 1-2 linguri frișcă lichidă.
Se omogenizează compoziția și se asamblează în forme pătrate, sau rotunde.
Se bate frișca lichidă spumă, se adaugă zahărul și apoi se amestecă cu mascarponele.
Se adaugă și un praf de sare pentru a accentua gustul cremei.
Crema obținută se întinde peste straturile de biscuiți cu fructe.
Se decorează cu afine și topping de zmeură.
Supă cremă de dovlecel, Dacă nu îndrăgeai dovlecelul, după o așa supă cremă va deveni chiar favorit... Sos de roșii preparat la rece. Simplu și foarte aromat, bun de servit cu diverse garnituri, chiar și cu pizza....