Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Ingrediente

piper proaspăt măcinat

25 g parmezan ras

1 ou

Articolul continuă după reclamă

50 g bacon

100 g spaghete

Mod de preparare

Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care fierb pastele.

Parmezanul trebuie să fie ras, iar gălbenușul pregătit. Culoarea sosului din tigaie trebuie să fie ușor maronie, până puneți pastele, iar baconul destul de crocant.

Puneți spaghetele în tigaie, amestecați, opriti focul, puneti parmezanul, amestecati, apoi spargeți gălbenușul în tigaie și amestecați, puneți încă o lingură de apă fierbinte din oala în care ați fiert pastele, măcinați piper proaspăt.

Daca reușiți să respectați întocmai rețeta nu mai aveti nevoie de smântână!

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu... Chef Florin Dumitrescu ne învaţă să preparăm o delicioasă friptură din piept de vită...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x