Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Ingrediente

piper proaspăt măcinat

25 g parmezan ras

1 ou

50 g bacon

100 g spaghete

Mod de preparare

Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care fierb pastele.

Parmezanul trebuie să fie ras, iar gălbenușul pregătit. Culoarea sosului din tigaie trebuie să fie ușor maronie, până puneți pastele, iar baconul destul de crocant.

Puneți spaghetele în tigaie, amestecați, opriti focul, puneti parmezanul, amestecati, apoi spargeți gălbenușul în tigaie și amestecați, puneți încă o lingură de apă fierbinte din oala în care ați fiert pastele, măcinați piper proaspăt.

Daca reușiți să respectați întocmai rețeta nu mai aveti nevoie de smântână!

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu... Chef Florin Dumitrescu ne învaţă să preparăm o delicioasă friptură din piept de vită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x