Ingrediente
piper proaspăt măcinat
25 g parmezan ras
1 ou
50 g bacon
100 g spaghete
Mod de preparare
Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care fierb pastele.
Parmezanul trebuie să fie ras, iar gălbenușul pregătit. Culoarea sosului din tigaie trebuie să fie ușor maronie, până puneți pastele, iar baconul destul de crocant.
Puneți spaghetele în tigaie, amestecați, opriti focul, puneti parmezanul, amestecati, apoi spargeți gălbenușul în tigaie și amestecați, puneți încă o lingură de apă fierbinte din oala în care ați fiert pastele, măcinați piper proaspăt.
Daca reușiți să respectați întocmai rețeta nu mai aveti nevoie de smântână!
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu... Chef Florin Dumitrescu ne învaţă să preparăm o delicioasă friptură din piept de vită...