Dacă vă plac ardeii umpluți, scăldați în diverse sosuri, cu siguranță și această ciorbă de ardei umpluți va fi pe gustul vostru!
Ingrediente pentru Ciorbă de ardei umpluți
- 300 g carne tocată, de porc
- 4 ardei mici verzi
- 1 ceașcă de orez cu bob rotund
- 2 morcovi
- 1 rădăcină de pătrunjel
- Puțină vegeta, după gust
- Piper dupa gust
- 1 ceapă mare albă
- 1 ou
- 100 g smântână grasă
- un varf de cuțit cu boia dulce
- 2 l de apă
- 2 linguri de făină alba
- 1 legătură pătrunjel verde
Mod de preparare pentru Ciorbă de ardei umpluți
Se pune apa cu puțină sare la fiert.
Carnea tocată se amestecă cu orezul, puțină verdeață tocată, piper, sare și boia de ardei.
Cu această compoziție se umplu ardeii, se trec prin făină și se adaugă în apa care fierbe.
Se curăță legumele și se toacă, apoi se adaugă în ciorba de ardei umpluți.
Se lasă ciorba să fiarbă până când legumele sunt pătrunse și carnea fiartă, asezonându-i gustul cu vegeta.
Se oprește focul, se lasă ciorba să se tempereze 5-6 minute, apoi se adaugă oul amestecat cu smântâna și pătrunjelul verde, tocat.
Muschiuleț de vită cu ratatouille și piure de țelină... Chec de casă cu cacao și vanilie...