Antena Căutare

Coadă de taur cu roşie falsă

Ingrediente

  • 1,5 kg coadă de taur( tăiată în bucăți mici)
  • 7 morcovi
  • 1 căpățână usturoi
  • 1 ceapă
  • 500 ml vin roșu
  • 500 ml coniac
  • Sare
  • Piper
  • 4 ardei
  • Foi de dafin
  • 200 g făină
  • 300 ml ulei de măsline
  • 300 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 kg cartofi
  • 300 ml lapte
  • 1 plic gelatin
  • 5 roșii
  • 50 g colorant alimentar
  • 1 pâine uscată, de 2 zile
  • cerneală calamari
  • flori comestible

Mod de preparare

Se prăjesc bucăţile din coadă de taur în ulei de floarea soarelui.

Articolul continuă după reclamă

Morcovii cu ceapa, usturoiul, tocate şi foile de dafin se prăjesc şi se flambează cu coniac şi vin roşu, apoi totul se adaugă într-o oală sub presiune şi se lasă la fiert aproximativ 35 de minute.

Se fierb cartofii în apă cu sare, se transformă în piure folosind un blender şi adăugând lapte până se obţine consistența dorită, apoi se pun în forme şi se dau la congelator pentru 40 de minute.

Se face un sos din ardei copţi şi prăjiţi în ulei de măsline, care se va adaugă peste piureul de cartofi în timpul servirii.

Se topeşte gelatina în puţină apă, se adaugă colorant şi se adaugă peste piureul de cartofi dându-le formă de roșii.

Pâinea se prăjeşte în ulei de măsline cu cerneală de calamari, iar roşiile, cu codiţe, se trag uşor la tigaie.

Toate preparatele se servesc pe acelaşi platou sau farfurie.

Paella valenciană autentică... Egg Roll...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x