Antena Căutare

Coaste de porc cu sos barbeque și cartofi crocanți! Un deliciu gata în doar 20 de minute!

CSe spune că o friptură delicioasă este întotdeauna însoțită de un sos echilibrat, ce întregește aroma cărnii făcută la grătar. De data aceasta îți arătăm cum poți pregăti un grătar delicios de porc, cu sos de barbeque!

Se spune că o friptură delicioasă este întotdeauna însoțită de un sos echilibrat, ce întregește aroma cărnii făcută la grătar. De data aceasta îți arătăm cum poți pregăti un grătar delicios din coaste de porc, cu sos de barbeque!

Marele avantaj al acestei rețete este faptul că se face extrem de simplu și rapid, folosind doar ingrediente pe care le are oricine la îndemână.

Pentru a pregăti cea mai bună rețetă de coaste de porc cu sos barbeque ai nevoie de câteva ingrediente:


Articolul continuă după reclamă
  • coaste de porc
  • sos barbeque (o sticla de 300-400 gr)
  • jumătate de ceașcă de sos tomat
  • 2-3 linguri de oțet de mere sau cidru de mere
  • 1-2 linguri zahăr
  • puțin ardei iute tocat sau pudră de chili
  • câțiva căței de usturoi
  • sare, piper, boia dulce

Cum pregătim cea mai bună rețetă de coaste de porc cu sos barbeque:

Începem prin a pune la marinat carnea. Combinăm sosul de barbeque cu sosul tomat, oțetul, usturoiul, boiaua dulce, zahărul, sarea și piperul și punem carnea, omogenizăm și lăsăm la frigider pentru câteva ore sau chiar peste noapte.

Ca să obținem gustul perfect de grătar noi am ales să folosim o tigaie Regis Stone Copper Griddle Pan, care ne ajută să gătim bucățile de coaste de porc fără strop de ulei și fără teama că acestea s-ar putea lipi. Punem tigaia la încins și adăugăm feliile de carne.

Coaste de porc cu sos barbeque și cartofi crocanți! Un deliciu gata în doar 20 de minute!

Deși am obținut un sos vâscos, acesta nu se lipește și nici nu se arde la gătit, datorită triplului strat antiaderent al tigăii, ce ne ajută astfel să gătim sănătos, gustos și aspectuos!

Avem grijă să rumenim bucățile de coaste de porc pe ambele părți și, când totul e gata, așezăm frumos pe o farfurie sau un platou. Între timp am folosit tigaia Regis Stone Copper Pan de 24 CM ca să facem niște cartofi delicioși, cu doar câteva linguri de ulei!

Noi te sfătuim să îți dotezi bucătăria cu setul Regis Stone Copper MaxiGrill, mai ales dacă îți place să savurezi o friptură delicioasă. Motivul? În timp ce carnea ta se pregătește în tigaia Regis Stone Griddle Pan, perfectă pentru a-ți oferi gustul de grătar autentic, poți folosi tigaia Regis Stone Copper Pan ca să gătești instant și o garnitură deliciosă.

Economisești nu doar timp prețios, ci și multă sănătate, fiindcă vei scăpa de grăsimi, de stresul colesterolului și te vei putea bucura de aromele naturale ale ingredientelor tale! În plus, ingredientele nu se lipesc, ci alunecă efectiv în farfurie și tu nu mai trebuie să te chinui cu soluții scumpe de curățat!

Am pregătit această rețetă în doar 20 de minute și datorită tigăilor din gama Regis Stone, ce au o bază solidă din oțel inoxidabil ce asigură distribuirea uniformă a căldurii, pentru a putea găti mai repede. Stratul special, antiaderent, cu particule din piatră și cupru, previne lipirea ingredientelor alese de tine, chiar dacă nu folosești deloc ulei. La final, alimentele își păstrează forma, culoarea vie și substanțele nutritive!

Socată cu Prosseco. Rețeta genială de socată a lui Jamie Oliver... Dulceață de căpșuni pentru copii. Cea mai bună dulceață fără zahăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist Vineri, 22.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x