Ingrediente
- - 6-8 copanele pui
- - 2 oua
- - fulgi porumb
- - sare
- - boia
- - ulei de masline
Mod de preparare
Te topesti de pofta lor, dar te gandesti la silueta? Te sperie gandul la calorii sau prajeala?
Articolul continuă după reclamă
Noi iti dam reteta perfecta sa le pregatesti acasa, iar tu le savurezi fara regrete!
Copanelele se oparesc cateva minute in apa clocotita, cu sare. Se scot, se lasa cateva minute la temperat.
Fulgii se faramiteaza cu ajutorul unui sucitor, se amesteca cu sare, boia.
Copanelele se trec prin oua batut, se tavalesc prin fulgi de porumb si se asaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline.
Se coc in cuptorul preincalzit, la foc mediu spre mare, pana devin rumene si crocante!
Simplu, usor si fara prajeala!
Rapide și de senzație! Pachețele cu mere, rumene și aromate, cu migdale decorate....
Jeleuri multicolore, deliciul copiilor dar si al celor mari, cu doar trei ingrediente!...