Chefi la cuțite

Copănele de pui rumenite ușor, în sos de muștar la cuptor

 

Ingrediente

  • 1 kg copănele de pui
  • 5-6 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 100 g muștar de orice fel
  • 50 ml ulei de măsline

Mod de preparare

 Dacă v-ați săturat de rețetele clasice de preparare a fripturii de pui, această variantă vă vine in ajutor.

Obțineți niște copănele delicioase, rumene și frumoase.

Se pisează usturoiul cu puțină sare și se freacă apoi cu uleiul, ca pentru mujdei.

Se adaugă muștarul și cimbrul și se mai asezonează gustul cu piper.

Se ung copănelele cu această compoziție, se așează în tavă și se dau la cuptor până se rumenesc.

Se servesc cu salată de legume și garnitură de orice fel.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI