Ingrediente
- 1 kg cotlet porc
- 1,5 kg ardei gras
- 1 kg ceapa roșie
- 50 g cimbru verde
- 50 g usturoi
- 100 g unt
- 10 g sare
- 10 g piper
- 100 ml oțet vin roșu
- 70 g busuioc verde
- 100 ml ulei de măsline
- 100 g zahăr brun
Mod de preparare
Se taie ardeiul gras și ceapa, julienne, se pun într-o tigaie încinsă cu ulei de măsline și se călesc.
Se adaugă zahărul brun, apoi se stinge totul cu oțetul de vin roșu.
După ce ingredientele s-au călit se adaugă busuiocul tocat și se stinge focul.
Se condimentează cotletul de porc cu sare și piper.
Într-o tigaie cu ulei încins, se adugă usturoi și cimbru pentru a se aromatiza uleiul.
Se pune cotletul în acest ulei, iar când este rumenit pe ambele părți se adaugă untul și se mai lasă pâna acesta se topește.
Preparatele se așază pe farfurie și se servesc calde.
Prepelițe cu sos zingara și piure de broccoli... Omletă fusion new age, plină de savoare și culoare...