O combinație gustoasă între creveții black tigher, rulați în felii subțiri de șuncă și o cremă de fasole dulce-picantă.
Ingrediente
- 20 creveți mari, black tiger
- 20 felii subțiri de șuncă
- 800 g fasole albă, prefiartă
- ulei de măsline
- sare
- piper
- 1 căpățână usturoi
- rozmarin
- pătrunjel
- boia de ardei dulce
Mod de preparare
Se curăță creveții și se înfășoară în feliile de șuncă.
Se presară boia dulce peste rulourile formate și se trag ușor la tigaie, apoi așază într-o tavă, pe câte o crenguță de rozmarin și se dau la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, pentru 10 minute.
Se pregătește crema de fasole.
Se pune într-un vas ulei la încins și se rășuie 4 căței de usturoi, apoi se adaugă fasolea scursă, sare, piper și se amestecă 10 minute pe foc.
Se trece apoi prin blender, adăugând condimente și usturoi, apoi se trece prin sită și se transformă într-o pastă fină.
Se așază crema de fasole pe farfurie, apoi creveții și se decorează cu rozmarin, ulei, boia și pătrunjel verde.
Gomboți cu prune și sos de vanilie... Pere fierte în vin roșu, servite cu înghețată de vanilie și portocală confiată...