Antena Căutare

Cuib de carne cu ou

Pentru inceput punem painea in apa calduta la inmuiat apoi tocam marunt patrunjelul vasele de gatit le ungem cu unt si pesmet.

Ingrediente

  • Carne de vita tocata 400g
  • Carnat proaspat 150g
  • Cascaval 150g
  • Parmezan 50g
  • Unt 50g
  • Patrunjel 1 leg
  • Oua-8 buc
  • Miez de paine 2 felii
  • Lamaie 1 bucata
  • Pesmet 50g
  • Ulei
  • sare
  • piper
  • Rosi cherry,
  • busuioc verde
  • 3 catei de usturoi

Mod de preparare

1. Miezul de paine se pune in apa, la hidratat. Se spala si se toaca marunt patrunjelul.

Articolul continuă după reclamă

2. Se pregatesc vasele de gatit, se ung cu unt si se tapeteaza cu pesmet.

3. Carnatul se cresteaza si se scoate membrana. Intr-un castron, se pune carnea de vita, carnea din carnat, se adauga painea scursa de apa, parmezan, coaja de lamaie, un ou intreg + un galbenus, patrunjelul tocat, sare si piper. Se amesteca bine compozitia.

4. Fiecare forma de copt se umple cu compozitie de carne, facandu-se un locas in mijloc. Se pun la copt, in cuptorul incins, la 190 grade, timp de 10 minute.

5. Se scot, se adauga in mijloc cuburi de cascaval, cate un ou in fiecare cuib, sare si piper si putin unt peste si se pun iar la copt, pentru alte 10 -15 minute.

6. Se prepara un sos de rosii cu busuioc, sare si piper.

7. Se monteaza preparatul si se garniseste cu felii de lamaie si patrunjel verde.

Pad Thai cu creveţi... Măr copt cu cremă de soc şi prune uscate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist Vineri, 22.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x