În culisele emisiunii Chefi la cuțite, cei trei jurați decid să savureze o cafea. Totuși, Florin Dumitrescu a fost cel care s-a dat de gol că nu știe să facă o cafea turcească, la ibric.
Cătălin Scărlătescu, mai bătrân și mai înțelept, a decis să-i arate secretul pe care el l-a învățat de la o turcoaică!
Cum se face cafeaua turcească la ibric, potrivit lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”
Pentru a face cafea turcească la ibric se pune apă la fiert și pentru fiecare ceașcî se adaugă câte o linguriță de zahăr. Apoi, pentru fiecare porție ce urmează să fie servită se pun două lingurițe de cafea.
Se lasă la fiert și când a început să dea în clocot, se varsă sau se pune cu o lingură caimac în fiecare ceașcă. Apoi se toarnă cafeaua turcească din ibric și se savurează din plin cu dulceață, cu rahat turcesc sau cu orice ne mai poftește sufletul!
Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să descoperi sfaturile lui Cătălin Scărlătescu pentru a obține o delicioasă cafea turcească la ibric.