- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Dacă vrei să faci niște pește și vrei să aduci un plus de savoarea preparatului tău? Sau efectiv vrei să încerci niște cartofi fierți scăldați în ceva delicios? Atunci sosulalb de vin e perfect pentru tine!
Se face imediat, cu doar câteva ingrediente. Rezultatul este spectaculos!
Ai nevoie de:
- Ceapă
- Unt
- Vin alb
- Smântână grasă
- Lămâie
Cum se face?
Se topește cam un pachet de unt și se călesc două cepe până devin moi. Se stinge totul cu vin alb și se mai lasă puțin pe foc. Ceapa Se adaugă lămâie, smântână și puțină sare și piper, după gust.
Se trece totul prin blender sau sită pentru a forma un piure fin. Se servește la pește slab sau efectiv la cartofi fierți cu pătrunjel deasupra.
Poftă bună!
Rețete de vară, cu care uiți de căldură, fără îndoială! Tiramisu din orez cu lapte... Iubești cartofii prăjiți? Iată care este secretul gustului, păstrat cu sfințenie de orice fast food din lume!...