Dacă vrei să savurezi o carne cu adevărat delicioasă și fragedă, atunci încearcă această rețetă de cotlet de porc în sos aromat de usturoi! Cu siguranță te va cuceri!
Ai nevoie de:
- cotlet de porc (felii)
- o căpățână de usturoi
- unt
- sare și piper
- cimbru
Cum se face minunăția?
Feliile de carne se rumenesc frumos într-o tigaie încinsă. Între timp curățăm și zdrobim bine tot usturoiul și îl adăugăm în tigaia cu carne, cu o lingură de unt. Presărăm cimbru după gust. Adăugăm apă și punem capacul, lăsând să se facă bine cotletul. Când scade apa mai putem adăuga și lăsăm pe foc până ce totul devine fraged. Se pune la final sare și piper după gust. Se poate servi cu piure de cartofi.
Poftă bună!
Citește și:
Cea mai tare rețetă de cartofi țărănești! Se face imediat și te va cuceri instant!
Piept de rață glasat cu miere de salcâm și sos de piersici cu ghimbir... Salata de porumbel, afumat cu frunze de ceai...