Covrigii sunt extrem de buni și de gustoși, dar puțini sunt cei care cunosc rețeta! Se fac imediat, iar rezultatele sunt savuroase!
Ingrediente:
500 grame de făină
25 grame drojdie
250 ml lapte cald
O lingură de sare
30-50 ml ulei
Covrigii sunt o gustare delicioasă
Cum se fac covrigii?
Simplă. Peste făina cu drojdie se toarnă laptele cald, până când aceastase mărunțește. Se formează astfel aluatul. Se adaugă sarea și uleiul și se frământă cu multă tragere de inimă.
Lasă totul la dospit în jur de o oră.
O rețetă delicioasă, ușor de făcut acasă. Costițe de porc cu parmezan
Apoi rupe o bucată de aluat și modelează forma de covrig dorită. Mai lasă-i puțin să își tragă sufletul, cam vreo 15 minute. Apoi opărește-i cu apă fiartă timp de un minut, presară mac sau susan și trimite-i pe toți la cuptor.
După 15 minute, covrigii tăi sunt gata, numai buni de savurat!