Breaking news pentru pasionații de carne! Cum se fac cele mai bune coaste de porc cu cidru!

Dacă vrei să savurezi o friptură cu adevărat delicioasă, atunci coastele de porc cu cidru sunt perfecte pentru orice ocazie! Se fac simplu și rapid, cu ingrediente banale, iar rezultatul întrece orice așteptare! Care este secretul pentru a face cea mai bună rețetă de coaste de porc?

Dacă vrei să savurezi o friptură cu adevărat delicioasă, atunci coastele de porc cu cidru sunt perfecte pentru orice ocazie! Se fac simplu și rapid, cu ingrediente banale, iar rezultatul întrece orice așteptare! Care este secretul pentru a face cea mai bună rețetă de coaste de porc?

Coastele de porc cu cidru sunt perfecte pentru cei care vor să savureze din plin aroma unui grătar delicios, dar fără prea multe eforturi.

Pentru a pregăti o rețetă delicioasă de coaste de porc cu cidru vei avea nevoie de câteva ingrediente, pe care le găsești în orice magazin de tip supermarket:


  • Coaste de porc
  • Cidru de mere (sau oțet de cidru de mere)
  • sos barbeque
  • miere
  • Usturoi
  • Ardei iute/chili (pudră sau fulgi)
  • O ceapă
  • Sare și piper

Cum se pregătește cea mai bună rețetă de coaste de porc cu cidru?

Extrem de simplu și de rapid, mai ales dacă alegi să folosești tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan, care transformă orice bucată de carne într-un deliciu cu gust savuros de grătar!
Începem prin a rumeni pe ambele părți bucățile de coaste de porc. Pe la jumătatea timpului de gătire adăugăm și ceapa tocată mărunt, ca să se facă în sucul cărnii. Turnăm cidru de mere generos și lăsăm apoi să se facă bine de tot carnea. Cidrul va frăgezi coastele de porc. Dacă bucățile de carne sunt aproape gata, atunci adăugăm în tigaie câțiva căței de usturoi zdrobit, o linguriță de miere, câteva lingurițe de sos barbeque, ardei iute tocat mărunt (sau un praf generos de chili), dar și sare și piper după gust. Lăsăm să scadă puțin sosul format și asta e tot!

Coastele noastre de porc cu cidru au un gust demențial de grătar nu doar datorită ingredientelor folosite, ci și datorită tigăii Regis Stone Copper Griddle Pan, care a conferit un gust demențial de grătar adevărat! Aceasta are un triplu strat special, antiaderent, ce previne lipirea ingredientelor pentru ca tu să gătești fără ulei sau alte tipuri de grăsime. Carnea sau legumele nu se lipesc, păstrându-și astfel textura, culoarea vie și proprietățile nutritive.

Tigăile din gama Regis Stone sunt mult mai rezistente la zgârieturi față de cele ceramice, oferindu-ți astfel o calitate superioară. Gătitul devine o plăcere când spui „adio” definitiv urmelor de arsură, fumului din bucătărie și, mai ales, soluțiilor de curățat!

Tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan transformă orice bucată obișnuită de carne într-un deliciu culinar de cinci stele, cu care să-ți impresionezi familia și apropiații! Concurenții emisiunii Chefi la cuțite s-au convins deja de toate aceste calități și aleg să gătească doar în tigăile Regis Stone!

Ultimele știri