Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Cea mai bună rețetă din lume, gata în 10 minute! Cum se face pieptul de pui dulce-picant

 
+2 click pentru
galerie

Uită de preparatele banale și hai să pregătim cea mai bună rețetă de piept de pui din lume, cu gust dulce-picant! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar succesul este garantat!

Vom obține o friptură de pui cu adevărat gustoasă, fără să ne fie teamă că mâncarea are multe calorii. În plus, ingredientele se găsesc ușor, la orice hypermarket.

Pentru a pregăti rețeta de piept de pui dulce-picant ai nevoie de câteva ingrediente:


  • piept de pui
  • sos de soia
  • sos sweet chili
  • sare
  • ulei (opțional)

Cum pregătim rețeta de piept de pui dulce-picant?

Pieptul de pui se unge bine de tot cu sosul sweet chili, cu câteva linguri de sos de soia și zeama de la un fruct de lime!

Lasă totul la marinat timp de vreo două ore, la frigider. Apoi pune pe foc tigaia grill și, când aceasta a devenit fierbinte, pune cu grijă bucățile de piept de pui. Dacă folosești o tigaie Regis Stone Griddle Pan nu va fi nevoie să folosești ușei, fiindcă stratul special, antiaderent, previne lipirea și transformă gătitul într-o adevărată plăcere.

Piept de pui dulce picant, în tigaia Regis Stone Griddle Pan

                    Piept de pui dulce picant, în tigaia Regis Stone Griddle Pan

Rumenește bucățile de piept de pui pe ambele părți. Poți să torni și restul de sos din castronul în care ai lăsat la marinat, fiindcă va da fripturii un gust deosebit. Pieptul de pui dulce-picant se poate servi cu cartofi, cu orez fiert sau cu garnitură de legume trase la tigaie!

Un bucătar adevărat știe că secretul unei rețete stă nu doar în prospețimea ingredientelor folosite, ci și în calitatea instrumentelor de gătit! 

Noi am putut să renunțăm la ulei și să gătim totul într-un mod extrem de gustos și sănătos, totul datorită unei tigăi Regis Stone Griddle Pan! Carnea nu s-a lipit deloc, indiferent cât sos am pus pe ea. 

Baza din oțel inoxidabil a produselor din gama Regis Stone permite distribuirea uniformă a căldurii, motiv pentru care peștele, puiul, fripturile de porc sau de vită și legumele se gătesc simplu și rapid. 

Carnea capătă un delicios gust de grătar și nu e nevoie să îți faci griji că se va lipi, chiar dacă nu folosești ulei deloc. În plus, astfel vei putea scăpa definitiv de fumul din bucătărie și de urmele de arsură ce apar în cazul tigăilor obișnuite.

Dotează-ți bucătăria cu o tigaie Regis Stone Griddle Pan, ajutorul de nădejde al oricărui bucătar priceput. Chiar și concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” s-au convins de calitatea superioară a acestor produse!

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe