Antena Căutare

De ce să îi mai cumperi din comerț, dacă Sanda Marin îți arată cum să îi faci acasă!? CRENVURȘTI înveliți în cașcaval și aluat, un deliciu!

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de  crenvurști înveliți în cașcaval și aluat, un deliciu! Și, credeți-ne pe cuvânt, vă veți îndrăgosti de gustul lor!

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de crenvurști înveliți în cașcaval și aluat, un deliciu! Și, credeți-ne pe cuvânt, vă veți îndrăgosti de gustul lor!

Ingrediente:

-250 g făină

Articolul continuă după reclamă

-60 g unt

-75 ml lapte

-2 ouă

-20 ml apă

-4 crenvuști

-8 felii de cașcaval

-1 lingură oregano

-1 linguriță sare

Mod de preparare:

1.Se amestecă făina, untul topit, laptele, sarea, 1 ou și apa într-un bol. Se frământă bine aluatul și se întinde într-o fâșie subțire, cu ajutorul unui făcăleț. Se taie în fâșii pătrate de aprimativ 10×10 cm.

2.Se taie crenvuștii în jumătate. Se învelește fiecare bucată cu o felie de cașcaval și, apoi, se învelesc într-un pătrat de aluat. Se întind bine marginile și se lipesc. Se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu ou bătut și se presară cu oregano.

3.Crenvuștii în aluat se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 15 minute.

Poftă nebună să aveți!

Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x