Vrei să-ți impresionezi familia și prietenii cu un desert simplu, aspectuos și delicios?
Gordon Ramsay ne propune o delicioasă tartă cu mere și zahăr caramelizat.
Ingrediente
- 1 foaie aluat de foietaj
- 2 mere roșii
- 30 g zahăr tos
- 30 g zahăr pudră
- 25 g unt
Mod de preparare tartă cu mere și zahăr caramelizat
Decupează foietajul în formă rotundă cu ajutorul unei farfurii sau formă de tort rotundă.
Înțeapă-l din loc în loc cu o furculiță.
Scoate cotoarele de la mere cu dispozitivul special, curăță-le coaja și feliază-le pe rotund, apoi așază-le peste foaia de aluat în formă de horă, petrecându-le puțin, unele peste altele.
Unge-le cu unt moale și presară zahăr peste ele și dă tarta la cuptor până se rumenesc ușor merele și foaia este coaptă.
Presară din belșug zahăr pudră peste tartă și caramelizează-l cu un arzător de bucătărie.
Servește delicioasa tartă cu mere, cu o cupă din înghețata preferată și deliciul este maxim!