Ai nevoie doar de o tigaie cu strat antiaderent și de puțin timp de petrecut în bucătărie. Iată cât de ușor se pregătește cel mai îndrăgit și delicios desert.
Ingrediente
- 3 ouă;
- 150 g zahăr;
- 150 ml lapte;
- 250 g iaurt;
- 250 g făină;
- 5 g praf de copt;
- 1 linguriță coajă rasă de lămâie;
- 1 vârf cuțit sare;
- 1 linguriță esență de vanilie;
- 100 g cacao pudră;
Cum se pregătește desertul savuros
Articolul continuă după reclamă
- Punem ouăle, zahărul și esența de vanilie într-un bol încăpător și omogenizăm foarte bine cu mixerul. Adăugăm treptat uleiul și continuăm să amestecăm energic;
- După ce am incorporat uleiul adăugăm și iaurtul;
- Făina o amestecăm cu praful de copt, apoi o adăugăm în compoziția lichidă până când dispar cocoloașele;
- Compoziția este gata și ne-a luat mai puțin de 10 minute să o pregătim. Acum trebuie să punem jumătate din compoziție în tigaie. Pentru că ne conferă mereu încredere și rezultate excelente noi folosim tigăile Regis Stone. Nu lipesc și nici nu ard!;
- Cealaltă jumătate rămasă o amestecăm cu pudra de cacao și laptele, apoi o turnăm peste compoziția din tigaie;
- Pentru un aspect cu totul deosebit, cu ajutorul unei scobitori, realizăm, câteva pânze de păianjen deasupra;
- Acoperim tigaia cu un capac și o lasăm la foc mediu pentru aproximativ 25 de minute.
Poftă bună!
Tigaie picantă de pui! O adevărată explozie de arome, savoare și gust! E gata în doar 15 minute... Legume mexicane la tigaie cu unt și usturoi...