Un preparat care merită testat măcar din curiozitate: ”Friptură de crocodil cu paste și legume trase la tigaie”.
Ingrediente pentru Friptură de crocodil cu paste și legume trase la tigaie
- carne de crocodil
- sare
- piper
- ghimbir
- lemongrass
- usturoi
- ulei de susan
- vin roșu
- ceapă
- zucchinni
- morcovi
- ardei multicolori
- unt
- paste
Mod de preparare Friptură de crocodil cu paste și legume trase la tigaie
Carnea de crocodil feliată se rumenește în ulei de susan condimentat cu usturoi, lemongrass, ghimbir, sare și piper.
Apoi se continuă prepararea acesteia la cuptor, acoperită.
Legumele se curăță și se taie fideluță, apoi se trag la tigaie asezonându-le cu sos de soia.
Pastele se fierb în apă cu sare, apoi se scurg, se trec prin jet de apă rece, se scurg bine și se trag la tigaie în unt.
Se amestecă apoi cu legumele trase la tigaie și se servesc cu friptura de crocodil.
Rețeta friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate... Salată de primăvară plină de savoare și culoare...