Antena Căutare

Gogoși cu lingura, ușor de preparat, fără aluat frământat

Vă este poftă de gogoși pufoase și delicioase și nu aveți răbdare să așteptați dospirea aluatului? Iată o metodă rapidă de a vă satisface pofta!

Ingrediente

  • 3 ouă medii
  • 125 g zahăr
  • un praf sare
  • 250 g iaurt
  • 1 plic praf de copt
  • 450-500 g făină
  • esențe după gust
  • coajă rasă de lămâie
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Vă este poftă de gogoși pufoase și delicioase și nu aveți răbdare să așteptați dospirea aluatului?

Articolul continuă după reclamă
Iată o metodă rapidă de a vă satisface pofta!

Mixati ouăle cu un praf de sare, adăugați zahărul și mixați în continuare până devin spumoase.

Adăugați iaurtul, esențele și coaja rasă de lămâie, apoi făina amestecată cu praful de copt.

Omogenizați și lăsați compoziția să se odihnească doar până când puneți uleiul la încins.

Veți obține o compoziție mult mai fermă decât cea de clătite.

Cu lingura umezită în apă rece, luațti din compoziție și plonjați în uleiul încins.

Umeziți de fiecare dată lingura, pentru a nu se lipi compoziția de ea.

Prăjiți gogoșile la foc intens, dar nu maxim, întorcându-le de pe o parte pe cealaltă.

Nu le prăjiți la foc mic, pentru că se vor îmbiba cu ulei!!

Nu le prăjiți nici la foc prea mare, pentru că se vor rumeni rapid și vor rămâne nepreparate în interior!!

Se pudrează cu zahăr după ce se temperează ușor.

Să vă fie de ajutor!

Un sandwich gustos pentru un mic dejun copios... Conuri de pizza delicioase, secretul unei mese savuroase! Se fac imediat, dar au un gust demențial!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x