Căutare Live

Idee de cină gata în doar 15 minute! Te grăbești și nu mai știi ce să gătești? Rețeta aceasta te scoate din bucluc!

Dacă ești pe fugă sau pur și simplu oboseala te face să nu-ți mai dorești să stai prea mult timp în bucătărie, atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine!

Dacă ești pe fugă sau pur și simplu oboseala te face să nu-ți mai dorești să stai prea mult timp în bucătărie, atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine!

Pentru orice moment în care vrei să pregătești o cină (sau orice altă masă) în doar 15 minute rețeta de crochete de pește cu cartofi natur și sos de maioneză este perfectă!

Nu ai nevoie de multe ingrediente, arată extrem de bine în farfurie și gustul este pe măsură!

Pentru a pregăti rețeta de crochete de pește cu cartofi natur și sos de maioneză ai nevoie de:

  • crochete de pește (le găsești la raionul de produse congelate)
  • cartofi
  • maioneză
  • ceapă verde
  • lămâie

Cum se pregătește rețeta noastră de crochete de pește cu cartofi natur și sos de maioneză:

Cartofii se curăță, se taie în formă de cuburi și se pun la fiert. Între timp băgăm și crochetele de pește la cuptor, pe o foaie de copt (sau le prăjim în puțin ulei, într-o tigaie cu capac). Apoi pregătim repejor sosul din câteva linguri generoase de maioneză, amestecate bine cu ceapă verde tocată mărunt și lămâie, după gust.

Totul se pune frumos pe farfurie și se servește! Poftă bună!

Și dacă mai vrei și alte rețete rapide și gustoase, atunci intră pe pagina emisiunii „Chefi la cuțite”, unde sigur vei găsi inspirație culinară!

Mucenici moldovenești, cea mai simplă și rapidă rețetă! Secretul gospodinelor a fost aflat... Hummus - unul dintre cele mai căutate aperitive în perioadele de post!...
Ultimele știri