Ai poftă de ceva dulce şi, în acelaşi timp, vrei să te răcoreşti? Atunci o îngheţată făcută în casă e soluţia ideală. În plus, e mult mai sănătoasă faţă de cea din comerţ şi se prepară foarte rapid.
Iată o reţetă simplă şi foarte gustoasă!
Ingrediente:
3 iaurturi de vanilie
300 g căpşuni
2 lămâi
3 linguri zahăr
1 cană de apă
8 pahare de plastic şi 8 beţe
Mod de preparare:
Se pun în fiecare pahar două-trei linguri cu iaurt şi câte un băţ, apoi se pun la congelator pentru o oră.
Căpşunile se curăţă şi se spală, apoi se pun în blender împreună cu zahărul, apa şi zeama stoarsă de la lămâi. Compoziţia se mixează bine, apoi se toarnă în pahare peste iaurtul îngheţat. Amestecul se mai pune la frigider pentru cinci ore sau până a doua zi. Delicios!
Sursa: bucataras.ro
Tartă cu mere și bezea. De la prima degustare te îndrăgostești de ea... Ce se întâmplă dacă pui o bucată de măr în supă sau ciorbă! Trebuie neapărat să afli asta!...