Ingrediente
- 500 g pulpă de fructe
- 3-4 linguri miere de albine
- 10 g gelatină
Mod de preparare
Cu doar trei ingrediente și fără coloranți, puteți realiza acasă jeleurile mult iubite de cei mici, dar și de cei mari.
Treceți fructele prin blender, apoi printr-o sită și puneți-le într-un vas pe foc, pentru 2- 3 clocote.
Hidratați gelatina în 100 ml apă apoi diluați-o pe baie de aburi si adăugați-o peste fructe, după ce se temperează ușor.
Adăugați miere după gust și omogenizți bine tot amestecul.
Opțional, se poate adăuga și o linguriță cu zeamă de lămâie.
Turnați jeleul în forme si dați-l la rece pâna se solidifică.
Pentru un aspect plăcut, tăvăliți jeleurile prin zahăr tos, după ce le scoateți din forme.
Să vă fie de folos!
Copanele crispy homemade... Madlene delicate, colorate, aromate, cu căpșuni innobilate...