Antena Căutare

Jeleuri multicolore, deliciul copiilor dar si al celor mari, cu doar trei ingrediente!

Cu doar trei ingrediente și fără coloranți, puteți realiza acasă jeleurile mult iubite de cei mici, dar și de cei mari.

Ingrediente

  • 500 g pulpă de fructe
  • 3-4 linguri miere de albine
  • 10 g gelatină

Mod de preparare

Cu doar trei ingrediente și fără coloranți, puteți realiza acasă jeleurile mult iubite de cei mici, dar și de cei mari.

Treceți fructele prin blender, apoi printr-o sită și puneți-le într-un vas pe foc, pentru 2- 3 clocote.

Hidratați gelatina în 100 ml apă apoi diluați-o pe baie de aburi si adăugați-o peste fructe, după ce se temperează ușor.

Adăugați miere după gust și omogenizți bine tot amestecul.

Opțional, se poate adăuga și o linguriță cu zeamă de lămâie.

Turnați jeleul în forme si dați-l la rece pâna se solidifică.

Pentru un aspect plăcut, tăvăliți jeleurile prin zahăr tos, după ce le scoateți din forme.

Să vă fie de folos!

Copanele crispy homemade... Madlene delicate, colorate, aromate, cu căpșuni innobilate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x